2777
2789

خواهرشوهرم بعد از من حامله شده تا فهمید حامله اس ماشین نداشتن شوهرش ماشین خرید چند شب پیش خونه مادرشوهرم بودیم ما ماشین نداریم من کلا از اول حاملگی سوار موتور میشدم تا الان که تقریبا ۷ ماهمه داشتیم بهشون تبریک میگفتیم که یه دفعه مادرشوهرم برگشت بهم گفت (شوهرمم کنارم نشسته بود)انقدرررررر دلم براتون میسوزه ماشین ندارید انقدررررررردلم سوخت داشتید تو سرمای زمستون با موتور میرفتید آخی ، این در حالیه که پدرشوهرم یه پاپاسی بهمون کمک نکرد با اینکه میتونست اوکی حرفی نیست مال خودشه این در حالیه که پدرشوهرم ماشین داره خودش پاش آسیب دیده ماشینش گوشه حیاط افتاده اما دست ما نمیده حتی یک شب موتورمون خراب شد تو سرما زمانیکه من حامله بودم بهش رو انداخت شوهرم گفت با اسنپ برید یا موتور منو ببرید اما ماشینو بهمون نداد بازم میگیم اوکی مال خودشه صاحب اختیارشه ولی اینکه مادرشوهرم میاد میشینه با این رفتاراشون میگه دلم براتون میسوزه حرفش بیشتر بوی کنایه میده تا دلسوزی و همدردی واقعا خانواده شوهرم سم خالصن شما اینطور موردی داشتید به خدا بعضی وقتا میگم نکنه شوهرم رو از پرورشگاه آوردن که اینطور رفتار میکنن آخه با خواهرشوهرام اصلا اینطور نیستن

اره خانو اده شوهرمنم اینجوری ان

ما مستاجر بودیم

انقدررر پدرشوهرم تیکه مینداخت

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ول کن عزیزم حرص نخور اکثر ما خانوما مشکلاتی با خانواده همسر داریم.بهتر براتون کار نمیکنن که بعد ها سرت منت بزارن.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

شاید پدرشوهرت اختیار ب زنش نمیده

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....

سلام عزيزم

اميدوارم كه هرچه زودتر ماشين بخريد

بهشون بگو لطفا دلسوزي نكنيد ماشينم جور ميشه وًمن خودم ناراحت نيستم و دلم نميسوزه كه ماشين ندارم حالا شما كه داري چي استفاده ك نميكني

و عزيزم بنظرم تو اين موارد كينه اي باشيد تو روزاي سخت هركس كمك نكرد وًدستتونو نگرفت يادت بمونه و مثل خودش رفتار كن بالاخرخ يروزم اونا نيازشون به شما ميشه ولي يادت نره دختر گل

بگو مشکل داری بخر بذار پارکینگمون

من گفتم من سختم نیست ما چند ساله با موتوریم عادت کردیم دوباره حرفشو تکرار کرد آخییییی خیلی دلم براتون میسوزه یعنی قشنگ کنایه زد بهمون

چقدر بی عاطفه هستن

باورم نمیشه

من خودم پسرم کوچیکه ولی فکر میکنم به آینده میگم هرچی دارم و ندارم برای پسرم

اونوقت ماشین گوشه ی خونه نمیدن به بچشون

جل الخالق

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

عزیزم شاید واقعا منظوری نداشته و دلش میسوزه براتون

شما بارداری شاید ی مقدار حساس شدی

مام دلمون میسوزه به حال برادرم گاهی میگیم کاش خونه داشتین ولی منظور و کنایه نمیزنیم و از ته دلمونه 

چرا ماشین داشتن یا نداشتن یک نفر باید به یک نفر دیگه ارتباطی داشته باشه؟ نمیفهمم!!!

این حالا دخترش ماشین خریده بود همون شب ما داشتیم تبریک میگفت به ما تیکه مینداخت که مثلا من دلم بسوزه