2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهمون تیکه انداخت که ماشین نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 26 پست

ما ماشینمون رو فروختیم برای خرید خانه 

با یه عالمه طلا خودم و..... تا یه خونه هفتاد متری بتونیم بخریم.

بعد مادرشوهرم گفت خیلی ناراحتم ماشین ندارین🥺🥺🥺

تند شدم گفتم توروخدا کم الکی دلبسوزون ماشین ماشین کن خونه مهمتره بزار شوهرم خونه رو باز برای ماشین نفروشه 

واییییییی بااین جواب برای همیشه خفه ش کردم 😬😬😬😬😬من پونصد میلیون طلا فروختم نمیگه تو طلا نداری بفکر ماشین پسرشه

سلام عزيزماميدوارم كه هرچه زودتر ماشين بخريدبهشون بگو لطفا دلسوزي نكنيد ماشينم جور ميشه وًمن خودم نا ...

همین پای پدرشوهرم که آسیب دید شوهرم چون تک پسر بود رفت طلای منو فروخت پول عمل پای پدرشو داد پولی که هیچوقت پس ندادن منم هیچوقت چیزی نگفتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من گفتم من سختم نیست ما چند ساله با موتوریم عادت کردیم دوباره حرفشو تکرار کرد آخییییی خیلی دلم براتو ...

افرین خوب کردی 

بگو من ماشین دوس ندارم دست وپاگیره 

اسنپ هست راحتیم

من این سیاست رو نداشتم همش ناراحتیم رو میگفتم که چقدر سختمه مستاجری

فکر میکردم اینا دلسوزن

ولی ایناهمین رو میکوبیدن توسرمن.

میکقتن تو زن خوبی نیستی که پسرماخونه دار نشده😐🤣🤣

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ما ماشینمون رو فروختیم برای خرید خانه با یه عالمه طلا خودم و..... تا یه خونه هفتاد متری بتونیم بخریم ...

خب طلا پس اندازه کسی ناراحت نمیشه 

چون بی ماشینی سخته گفته براتون ناراحته 

از روی مهربونی گفته

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خب طلا پس اندازه کسی ناراحت نمیشه چون بی ماشینی سخته گفته براتون ناراحته از روی مهربونی گفته

غلط کرده ناراحته 

ناراحته بده بخرم

درضمن دختراش یکی یه قسط مسکن ملی دادن میگه خانه هاشان فعلا آماده نشده بااینکه ۲۰ ساله ازدواج کردن 

اما نوبت رسید به ما به فکر ماشینمانه

غلط کرده ناراحته ناراحته بده بخرمدرضمن دختراش یکی یه قسط مسکن ملی دادن میگه خانه هاشان فعلا آماده نش ...

وا 

خوبی ومهربونی نمیاد بهتون

هرچند بعد اون جوابی که دادی دیگع خودش فهمیده دل نسوزونه 

شماها یکی عین پدرشوهر منو میخواید که ببینه ماشین ندارید بگه عرضه نداشتید و بعدهم شروع کنه بگه خداروشکر ما ماشین داریم راحتیم 

اونوقت قدر عافیت میشناسید😁

من گفتم من سختم نیست ما چند ساله با موتوریم عادت کردیم دوباره حرفشو تکرار کرد آخییییی خیلی دلم براتو ...

کنایه نزد واقعا دلش سوخت خدایی عروس جماعت چرا اینجوریه آخه بعد میگین دختراش‌نو بیشتر دوست دارن حق دارن خب😐

کنایه نزد واقعا دلش سوخت خدایی عروس جماعت چرا اینجوریه آخه بعد میگین دختراش‌نو بیشتر دوست دارن حق دا ...

آخه شما لحن گفتنشو نشنیدی بعدم دیگه بعد از چند سال عروسشون بودن شناختمشون

کنایه نزد واقعا دلش سوخت خدایی عروس جماعت چرا اینجوریه آخه بعد میگین دختراش‌نو بیشتر دوست دارن حق دا ...

بعدم عروس هیچوقت جای دخترو نمیگیره کلا مشخصه هر کس دخترشو بیشتر از عروسش دوست داره والا ما هم توقع نداریم دوستمون داشته باشه ازمون متنفر نباشه هی نیش نزنه دوست داشتن پیشکشش

وا خوبی ومهربونی نمیاد بهتونهرچند بعد اون جوابی که دادی دیگع خودش فهمیده دل نسوزونه شماها یکی عین پد ...

بخدا بدونه هزار تومن کمکشون دوتایی خودمون خونه خریدیم

اگه بخاد میتونه همین امروز یدونه شاسی بلند برامون بخره اما دودستی پولشو گرفته باد نبره 

من هیچی ازش نمیخام فقط الکی نگه ماشین ندارین🤕🤕🤕🤕

اون خودشونم ماشین ندارن 

فقط خانه دارن 

تا وقتی مستاجر بودم وسیله ای میخریدم میگفت برا چته مستاجری الان باهزارامیدوآرزو خونه نقلی خریدیم میگه غصه میخورم ماشین ندارین

همین پای پدرشوهرم که آسیب دید شوهرم چون تک پسر بود رفت طلای منو فروخت پول عمل پای پدرشو داد پولی که ...

خوب مقصر شماييد كه اعتراض نميكنيد وًاين شده براتون وظيفه كه بهشون كمك ميكنيد نه لطف

بچه رزق خودشو میاره 

ماهم موقع حاملگیم ماشین نداشتیم من همش میگفتم خدایا کمک کن قبل زمان زایمان ماشین بخریم میترسم دردم بگیره و ماشین نباشه حالا هیجیم پول نداشتیم یهو خدا خواست قرعه ماشین برنده شدیم قرعه رو فروختیم پراید خریدیم مثل معجزه بود برام 

انشالا شماهم ماشین میخرین 

مهربانی ،عشق،آرامش