2777
2789
عنوان

شارژ از پارتنر

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 67 پست
من ازش چیزی نخواستم این صد بار والا سه ساله باهاشم ب نظرت کمه؟؟مثلا کسی به شخصه ب من بگه برام شارژ ...

میدونم عزیزم من نظر خودمو گفتم چون واقعا از طرف انتظاری ندارم من حتی از نامزد خودم که رابطمون اصلا هیچ چیزی ازش معلوم نیست هم چیزی نمیخوام
فکر نکن همه مثل خودت رفتار میکنن گلم هیچ وقت آدما اون چیزی که ما میخواستیم نبودن 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.
عزیزجان بحث الان نیست!طی دوسال خیلی جاهاباید خرج میکرد.درضمن شایدفکرش قدنداده.گفته توتا بیست بزنم کی ...

عابر بانک شاید ،نمیدونم 

ولی اخه ادم اجتماعی هست خیلی زیاد 

من این برداشت رو کردم ک دلش نیومده ،مثلا میگن طرف دست و دلش نمیره ،دلش نیومده برای من بیشتر بزنه .منو کم و بی ارزش دونسته 

من اصلا به روش نیاوردما

ولی بالافاصله صد زدم ب کارتش .گفتم شارژ نمیخواستم😂

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حرکتت اصلا ب جا نبودهاون آقا کارش درست بوده

چرا کار من غلط بوده؟؟

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
منو اینقد کم و ناچیز دیده😐😊

نه عزیزم ارزش خودشو آورده پایین

من با یه اقایی یه مدت چت میکردم تازه آشنا شده بودیم 

اصلا شمارمو نداش فقط میدونس خطم چیه

یه روز وسط چت یه شارژ ۱۰۰تومنی فرستاد گف بزن به گوشیت

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
میدونی این چیزا که مد شده خرج همه چیو خودت باید بدی من اصلا قبول ندارم آدم تو رابطه باشه نه هدیه ای ...

افرین .ببین مثلا طرف وضعش خداییش خوبه و تا حالا هزار تومن برای من خرج نکرده بود که بگم من جیب بری کردم ازش ..بعد خواسته اولین بار شارژ بزنه چجور روش شده دوتا بیست تومن بزنه مثلا یه پنجاه تومن بازم اوکی بود ولی اینکه اینقد حسابرسی کرده و دلش نیومده منو خیلی ناراحت کرد 

بعد الان خیلیا هستن دو روز با یکی حرف میزنن کلی از طرف شارژو پول و اینا میگیرن .من شانسم همینه😂

چرا ۱۰۰ زدی ب کارتش؟ 

این چ حرکت چیپی بود کردی 

شارژ معمولا همینقد کافیه اون بنده خدا مبلغ خوب برات زده 

هر خرجی یه سقفی داره در حد شارژ خوب بوده 

مثلا نرفته کفش برات بخره هر لنگه ۲۰ هزارتومن ک 

شارژ همینه 

متوجه حرفم میشی؟ 

مطمئن باش همون کفش هم بخواد هدیه بده خوبشو میده 

آدم خسیسی نیس 

پسر خسیس ندیدی 

میدونم عزیزم من نظر خودمو گفتم چون واقعا از طرف انتظاری ندارم من حتی از نامزد خودم که رابطمون اصلا ه ...

اره منم حس میکنم اگه ادم از کسی چیزی بخواد و پرتوقع باشه بهتره 

ما چون چیزی نمیخوایم،وقتی طرف خودشم بخواد خرج کنه کمترین رو در نظر میگیره چون فک میکنه حد ما همینه

نه عزیزم ارزش خودشو آورده پایینمن با یه اقایی یه مدت چت میکردم تازه آشنا شده بودیم اصلا شمارمو نداش ...

ببین ،اونوقت به من میگن حق نداری ناراحت بشی 

حالا این روابط اجتماعیش عالی .دوتا سه تا ماشین داره فقط بعد دوتا بیست تومنی بعد نزدیک سه سال منو شارژ کرده 

خاک تو سرم😂

ببین ،اونوقت به من میگن حق نداری ناراحت بشی حالا این روابط اجتماعیش عالی .دوتا سه تا ماشین داره فقط ...

من کاملا متوجه منظورت شدم چرا ناراحت شدی از رفتارش

منم بودم بهم برمی‌خورد

طرف شخصیت خودش رو نشون داده 

اینکه چقدر خسیسه دستو دلباز نیس

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
وقتی شمااجازه نمیدی برات خرج کنه پس چیکارکنه؟

هیچ وقت خودش نخواسته ،یک بار تعارف زد من قبول نکردم 

من کاملا متوجه منظورت شدم چرا ناراحت شدی از رفتارشمنم بودم بهم برمی‌خوردطرف شخصیت خودش رو نشون داده ...

❤️🙏

من فکر میکنم اگر چیزی ازش نخواستی اونم خرج نکرده تعهدی بینتون نبودهتوام چیزی رو از دست ندادی مگه با ...

والا صفر تا صد پیشکش .میترسم اینقد فشار روش بود ورشکست بشه 

ما خودمون انلاین شاپ کوچیک داریم .گاها شارژ میدیم صد میزنیم برا طرف ..من ک یعنی سه سال با طرف اشنا بودم و خیر سرم ادعای عاشقی 40هزار تومن