2777
2789
عنوان

شارژ از پارتنر

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 67 پست
والا خوب کرده من ب دوس پسرم میگم شارژ ندارم میگه شارژ اضطراری بگیر😵‍💫😵‍💫اصلا چس تومن نمیزنه واسم

منم مث خودتم 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با احترام خیر. شاید توانش همون بوده.شاید اون لحظه فکر کرده رقم اکیه

توانش این نیست اصلا توانش ده برابر اینه

ولی خب شاید نظرش این بود ک کافیه برای من 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
اره حق داشتی ناراحت شیولی اگه انقد خسیسه باید جدا ولش کنی!

کات کردیم .سر این موضوع ولی نبود

والا خوب کرده من ب دوس پسرم میگم شارژ ندارم میگه شارژ اضطراری بگیر😵‍💫😵‍💫اصلا چس تومن نمیزنه واسم

اوح وقت دوس پسرای مردم براشون آیفون میخرن😂😂

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

به نظر من نباید از کسی که هنوز هیچ رابطه خاصی باهاش نداری چیزی بخوای و این اصلا درست نیست شاید بنده خدا نداشته
البته این نظر منه تا وقتی با کسی رابطه جدی نداشته باشم قطعا هم ازش چیزی نمیخوام 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.
ناراحت شدنتو میگم

منو اینقد کم و ناچیز دیده😐😊

به نظر من نباید از کسی که هنوز هیچ رابطه خاصی باهاش نداری چیزی بخوای و این اصلا درست نیست شاید بنده ...

من ازش چیزی نخواستم این صد بار 

والا سه ساله باهاشم  ب نظرت کمه؟؟

مثلا کسی به شخصه ب من بگه برام شارژ بزن کمتر از پنجاه زشت میدونم 

چ برسه ب کسی ک یعنی باهاش تو رابطه ام

میدونی این چیزا که مد شده خرج همه چیو خودت باید بدی من اصلا قبول ندارم آدم تو رابطه باشه نه هدیه ای نه هزینه ای چیزی طرف براش نکنه این رابطه هیچ فایده ای نداره چون طرف خسیسه پس فردا تو زندگی یه جا گیر کنی نمیشه روش حساب کنی و همیشه باید خرج خودتو خودت بدی 

خوب کاری کردی پس دادی ولی باید همون ۴۰ تومن میزدی و این رابطه رو تمومش کن بنظرم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید