2777
2789
عنوان

شارژ از پارتنر

359 بازدید | 67 پست

بچه ها یه چیز جالب بگم 

ب نظر شما هم که همگی خانومای عاقلی هستید ناذاحت کننده هست یا ن

من با یه اقای نزدیک دوساله اشنا بودم بعد که کات کردیم یه بار رو خطم پیام داد

من جوابشو ندادم اینستا دایرکت داد ک چرا جواب نمیدی منم گفتم شارژ ندارم(منظورم این نبود ک واسم شارژ بفرسته .من همیشه خطم شارژ نداره چون نیازی نمیشه .

بعد برداشت دوتا بیست تومن زد ب گوشی من یعنی 40تومن خط منو شارژ کرد 

منم بالافاصله 100تومن زدم ب کارتش😂😂

اخه یه مرد 30و هفت هشت ساله ک روزی یه تومن ب گفته خودش درامد داره بعد دو سال اولین بار 40تومن؟؟؟

حتی نکرده بود رند کنه  یعنی دلش نیومده بود😂😂😂اینقد منو بی ارزش دونسته بود

ب نظر شما طبیعی هس ک من اون لحظه ناراحت شدم 

یا نه 

چون من زیاد رابطع نداشتم و نمیدونم بقیه هم هنینطورن یا نه 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😐

ب نظرت من تفکرم اشتباهه یا کار ایشون

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
اهان من فکردم که برات شارژ فرستاده ناراحت شدی نگو کم فرستاده واسه خاطر اون😂😂

نه ببین الان موضوع اینه که دلش نیومده و منو بی ارزش دونسته من خودم یه انلاین شاپ کوچیک دارم گاهی شارژ هدیه میدم 100تومن میزنم برای طرف 

این اقا منو دوساله بیشتر میشناسه و برداشته 40تومن منو شارژ کرد 

عزیزم خوبه بدونی من بالافاصله 100تومن زدم ب کارتش و گفت من نیازی به شارژ تو ندارم

بحث اینه ک خیلی ادعای عاشقی داشت ولی دلش نیومده بود بعد این دو سه سال در حد یه شارژ که برای من میزنهذدلی این کار رو انجام بده 

ب نظرت من تفکرم اشتباهه یا کار ایشون

هر دو! 

من تو این قضیه هزار اشکال دیدم

اولا اینکه اگه ادم خرج نکنی هست چرا باهاش موندی؟؟ و ارزش خودتو پایین اوردی

دوما چرا باید به خاطر یه شارژ منتشو بکشی؟؟  و منتظر بمونی  اون بهت شارژ بده

سوما حالا که داده فقط ازش تشکر کنی همین! 

الان پولو بهش برگردوندی احساس کردی خیلی خفن و شاخی؟ 

میخواستی به حساب خودت اونو بیاری پایین

هدفت چی بود واقعا؟ خب تو اگه انقد ادم حساسی باشی که اصن نباید ازش شارژ بگیری! 

وااا . جای تشکره؟

تشکر ک کردم 100تومنم زدم ب کارتش