2777
2789
عنوان

من خیلی بچگونه رفتار کردم اره

54 بازدید | 5 پست

من چند روز پیش با دوست پسرم دعوام شد باهاش خدافظی کردم بعد اونم گفت عشق که زورکی نمیشه هر جوری خودت راحتی بعد گفت ممنون از حس خوبی که بهم دادی بعد منم جواب ندادم دوروز گذشت هیچی بهم نزدیم بعد دوروز برگشت گفت من بدون تو نمیتونم دلم واقعا برات تنگ شده فرداشم با اصرار گفت همو ببینیم بعد دوروز دیگه چون زیاد بهم زنگ نزد منم بهش زنگ زدم پیش همکارش بود نتونستیم حرف بزنیم منم خیلی عصبانی بودم همش باهاش دعوا کردم اون چیزی نمیگفت اخر شب ساعت ۱۰شب اینا پی ام داد که نفسم منم گفتم بله بعد گفت دوست دارم منم استیکر تشکر فرستادم بعد دیگه هیچی نزد منم اعصابم خورد شد بازم خدافظی کردم اونم زد باشه عزیزم هر جور راحتی دیگه نه اصرار میکنم نه چیزی از دیشب گوشیش تو دسترس نیست پی امای واتساپمم نگاه نمیکنه

یعنی این دفعه کلا رفته؟

ولی شمارمو داره هنوز

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسرام غرور دارن چندبار بره بیاد

اون دیگ قیدتو زده

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂