2777
2789
عنوان

چیجوری پریودی رو تحمل می‌کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 82 پست
چند سالگی ازدواج کردیمن سی و دو سالمه بچه ندارم هنوز للبته شما کار خوبی کردی نه من

۱۴ عقد ۱۶ عروسی من پشیمونم همیشه میگم کاش اول درس میخوندم بزرگتر میشدم بعد ازدواج میکردم الان یدونه دیپلم دارم با دوتا بچه حسرت دانشگاه

جان جدت نترکون کاربری ۵ ام ☹️ صرافی اوم پی فینکس با دعوت از دوستانتون بهتون یه مبلغی رو میده هم به کسی که کد زدع هم به کسی که کد دعوت رو ارسال کرده خوشحال میشم کد دعوت من رو بزنید وارد جشنواره ام می فینکس بشین کاملن هم راسته هیچ کلاهبرداری در کار نیست 7MIXTSU5H

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۴ عقد ۱۶ عروسی من پشیمونم همیشه میگم کاش اول درس میخوندم بزرگتر میشدم بعد ازدواج میکردم الان یدونه ...

حالا ماهایی که دانشگاه رفتیم چه تاجی رو سرمون گذاشتن

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.
حالا ماهایی که دانشگاه رفتیم چه تاجی رو سرمون گذاشتن

ادم تحصیل کرده باشه خوبه 

جان جدت نترکون کاربری ۵ ام ☹️ صرافی اوم پی فینکس با دعوت از دوستانتون بهتون یه مبلغی رو میده هم به کسی که کد زدع هم به کسی که کد دعوت رو ارسال کرده خوشحال میشم کد دعوت من رو بزنید وارد جشنواره ام می فینکس بشین کاملن هم راسته هیچ کلاهبرداری در کار نیست 7MIXTSU5H

وقتی قراره پری شم اونقد استرسشو میگیرم،ولی چون تواقدامم دوس دارم پری هام مرتب باشه اخه نامنظمن واس همون هرماه باید ببینم ب وقتش میشم یانه.....الان شکم درد اینا اومده اونقد تزپری بدم میاد ک نگو

۱۴ عقد ۱۶ عروسی من پشیمونم همیشه میگم کاش اول درس میخوندم بزرگتر میشدم بعد ازدواج میکردم الان یدونه ...

الهی چه کوچولو بودی

من دانشگاه رفتم و کلی مجردی خوش گذروندم 

۲۷ ازدواج کردم

الانم زندگیم جوری نیس ک بچه بیارم. 

دلم قرص نیست. 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد