2777
2789
عنوان

جالبه بدونین که لرها و کردها

749 بازدید | 86 پست

اقوامی قدیمی‌تر از آریایی ها در ایران😎

قوم لر یکی از اقوام ریشه‌دار و اصیل ایرانی است که در مناطق وسیعی از غرب ایران تا منتهی الیه دامنه‌های جنوبی زاگرس پراکنده است. پیش از آنکه قلمرو کنونی لرها به تصرف آریایی‌‌ها درآید، اقوام باستانی ، نظیر کاسی‌ها، عیلامی‌ها و آسیانی ها سکونت داشتند. از قرن چهارم هجری که نخستین بار واژه « لر» در متون تاریخی مورخان و جغرافی نویسان مطرح گردید، در خصوص منشأ نژادی این قوم نظریات گوناگون و بعضاً متضادی مطرح شد که در این میان « نظریه کرد دانستن قوم لر »در بین مورخان و جغرافی‌نویسان، طرفداران بیشتری دارد. اگر چه پیوستگی نژادی، فرهنگی و تاریخی لرها و کردها را نمی‌توان انکار کرد و هردو گروه ایرانی هستند و بخش بزرگی از جمعیت آنان بازماندگان ساکنان قدیمی ایران زمین هستند، اما علیرغم خاستگاه واحد و مشترکات فراوانی که ‌دارند، در طول تاریخ به ویژه از دوران اسلامی‌بدین سوی، این دو گروه هویت قومی مستقلی داشته و به عنوان دو جمعیت بزرگ از هم تفکیک شده‌اند.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم لرها رو دوس دارم 

ولی قدیمی تر از اریایی یعنی چی 

یعنی لرها از فارس ها قدیمی ترن ؟

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

خب الان چیکار کنیم؟ بخدا دوره افتخار به قومیت و شهر شناسنامه ای گذشته 

مردم لر ماهن 

مردم کرد بی نظیرن 

مردم فارس و عرب و ترک هم همینطور دست بردارید تو رو خدا...

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

یه لباس مشترک هم هست بین لرهای جنوبی و ترک‌های قشقایی که بین مردم جنجال بود صاحب اصلی این لباس کدوم قوم هستند

که با اثبات اسناد تاریخی

چندهفته پیش اصالت لباس به نام لرهای جنوبی(ممسنی. کهگیلویه . دشمن‌زیاری) ثبت شدددددد😍😍😍🌺🎊🎉🎊🎉🎊🎉

بژی کورد و لور

زنده باد تمام اقوام ایرانی💗

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
من خودم لرها رو دوس دارم ولی قدیمی تر از اریایی یعنی چی یعنی لرها از فارس ها قدیمی ترن ؟

عزیزم این اقوام اصیل ایرانی هستند

هزارسال قبل از میلاد حکومت داشتند و پس از هزارسال اقوام آریایی میان وارد فلات ایران میشن.

سرچ کن🌹

خب الان چیکار کنیم؟ بخدا دوره افتخار به قومیت و شهر شناسنامه ای گذشته مردم لر ماهن مردم کرد بی نظیرن ...

چی گفتیم عزیزم؟ آخر پیامم رو‌خوندی نوشتم زنده‌باد همه اقوام ایرانی؟

افتخار میکنم به نیاکانم لباسم و اصالتم 

چرا باید به بقیه بربخوره 

یه لباس مشترک هم هست بین لرهای جنوبی و ترک‌های قشقایی که بین مردم جنجال بود صاحب اصلی این لباس کدوم ...

خدایی دیگ لور؟آخه لور؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
کل ایران آریایی هستنمگه فقط فارس ها آریایی هستن؟

منم میدونم

استارتر گفته قدیمی تر از اریایی ها 

عنوانش ببین 

سوالم ازش این بود کی قدیمی تر از اریایی بوده

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.