2777
2789
گوش درد:)۱۵ ساله دارم عذاب میکشم هیچ درمانی براش پیدا نکردم هزار تا دکتر رفتم

تزریق انجام بده .شاید مایه گوشت تکون خورده

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سه بار کرونا گرفتم مردم و زنده شدم پریودی هام هر کدومش انگار زایمانه یه بار از ۸ تا پله با پهلو افتا ...

مثل من 

منم هر ماه ی زایمان سخت دارم 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

دندون درد که البته من دندونم عفونت داشت توی دو روز دو بسته کامل مسکن های قوی خوردم و دو شب کامل نخوابیدم

حتی بعد از درست کردنش هنوز درد داشتم تا بالاخره پنی سیلین زدم آروم شد

توروخدا نگید باردارم مثل سگ از زایمان میترسم . استرس گرفتم

اصلا نترس 

من اونقدر از زایمان میترسیدم که‌روز‌و‌شبم شده بود گریه ولی وقتی دردم گرفت اونقدر ذوق داشتم بچموببینم که اصلا درد واسم‌مهم‌نبود و نهایت چندساعته به بعدش فکرکن که فندقتوبغل میگیری😍

به این فکرکن که تنهانیستی و خدا همیشه همراهته و‌حواسش به هردوتون هست

انشالله به راحتی و‌سلامتی زایمان کنی عزیزم😍❤️

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باشᥫ᭡
کرونه گرفته بودم اومیکرونآب دهنمم نمیتونستم قورت بدمگلومو با چاقو پاره میکردی اونجوری نمیشداز زندگی ...

سر کرونا خودکشی میکردن؟ کلا کاش تو دنیا مریضی وجود نداشت چیمیشد

دقیقا گوش درد از دندان درد سختتره

دهنم سرویس شده واقعا

حتی اگه درد نداشته باشم همش کیپه.. بعضی وقتا در طول ماه شاید پنج دقیقه باز میشه اونم کلی خوشحال میشم ولی باز کیپ میشه

مثل کسایی هستم که سرما میخورن گوشاشون کیپ میشه

🤍.
آره چون فقط جسمی نیس از اعصاب و روانم دردت میده

وای خدایا خیییییییلی بده

همزمان توچندجا درد داری

فک سر دندون گوش صورت من حتی دست‌و‌پاهامم دردمیگیره به‌قول شما روان ادمو بهم میریزه این‌درد

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باشᥫ᭡
سر کرونا خودکشی میکردن؟ کلا کاش تو دنیا مریضی وجود نداشت چیمیشد

آره از درد میخواستن راحت شن چنبار شنیده بودم تو اینیستام هی میزاشتن

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

سه بار کرونا گرفتم مردم و زنده شدم پریودی هام هر کدومش انگار زایمانه یه بار از ۸ تا پله با پهلو افتا ...

من یبار از طبقه بالای تخت دو طبقه افتادم رو زمین ولی اصلا دردم نگرفت 😂 حدودا ۹ سالم بود

بعد وقتیم ۴،۵ سالم بود خونمون حیاط داشت مام زیرزمین بودیم از حیاط پله میخورد به پایین از بالای پله ها با مخ افتادم اون پایین پله ها درد داشتا ولی از ترس که الان دعوام میکنن صدام درنیومد 😂

خدا رحم کرد که چیزیم نشد 😂💔

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲