2777
2789
عنوان

شاید نباید هیچ وقت ازدواج میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 33 پست
سوال: مدرک روانشناسی دانشگاهی دارین؟

خیلی برام‌جالبه تو اینستا وقتی کسی کامنت ببخود میزاره میدم بیوشو نگاه میکنم میبینم کاملا در تضاده.الان امضات خیلی گویا هست.چرا به شما برخورد خانم که طرف اونو گرفتی‌.خودتو انداختی وسط.چی بهت داد قاسم‌خان..در ضمن من علوم‌پزشکی درس خوندم کادر درمانم بودم.یه چیزی هم هست به نام مطالعه .که اگر یکم مطالعه کنی میتونی راهنمایی کنی به متخصص مراجعه کنه.

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

لطفاااااا شک نکنید به مرور همسرتون ازتون بدش میاد 

اینکه الکی به کسی شک دارید خیلی بده

خیلی کاره بدی وقتی یکی همه جوره دوستتون داره و اتقدر مهربونه و به شما شکی نداره چون اعتماد کامل رو به شما داره شما مخالفش رفتار کنید

میدونم شک کردن میتونه از این باشه خیلیا بهتون دروغ گفته باشن تو زندگی روزمره که همسرتون راست میگه نمی‌تونید دروش کنید و فکر می‌کنید دروغ میگه 

بهتره برید پیش مشاور خیلی خوب میتونه راهنمایی کنه و مشکلتون بزرگ نشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هذیان یا توهم که اختلال دیگست ربطی به پارانویید ندارهشک داشتن اسمش همینهو متاسفانه در اثر اختلال اضط ...

من درس اینا رو دانشگاه دادم بدون آگاهی حرف نزدم خیلی ساده بخوام بگم هذیان یه باور اشتباهه و توهم هم که شامل حواس پنجگانه است می تونه دیداری و شنیداری و لامسه و .... باشه.... حتی فردی با افسردگی شدید هم می تونه دچار توهم بشه ... پارانویید هم که شدت و ضعف داره بیشتر به صورت هذیان خودش رو نشون میده یعنی همون باور قطعی و بی دلیل که مثلا کسی داره خیانت می کنه و .... ولی در مورد ایشون الان فقط یه جور وسواس فکریه خیلی راحت می تونه با چند تا  تمرین ساده برطرفش کنه ممکنه تاثیر همین نوشته های راست یا دروغ کاربرای  همین سایت در مورد خیانت باشه  یا فیلم های ترکی و سریال هایی که الان خیلی رایج شده .... راه حل ش هم مشاوره است .... اینجا فقط می تونه دنبال یه حس همدلی و همدردی باشه کمکی بهش نمیشه ... 

من درس اینا رو دانشگاه دادم بدون آگاهی حرف نزدم خیلی ساده بخوام بگم هذیان یه باور اشتباهه و توهم هم ...

خب شما که درسشم خوندید و اطلاعاتتون بیشتر از ماست راهکارها و تمرینها رو به استارتر بگید ما هم استفاده میکنیم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم