2777
2789
عنوان

شاید نباید هیچ وقت ازدواج میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 33 پست

عزیزم این یه نوع اختلاله که داری

پارانویید

درمانش نکنی دردسر درست میکنه برات

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
نظر منطقی داری بده وگرنه رد شو برو.به کسی هم نگو چیکار کن چیکار نکن.سایت ارث پدریت نیست تعیین تکلیف ...

سوال: مدرک روانشناسی دانشگاهی دارین؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ناراحت نشی از حرفم ولی شما مشکل داری باید درمان بشی

خود من بیان بهم بگن شوهرت و با یه زن لخت دیدیم باور که نمیکنم هیچ میگم خودم اطلاع دارم 

هیچ وقت رفت و آمدش و گوشی شو چک نمیکنم

عزیزم این یه نوع اختلاله که داریپارانوییددرمانش نکنی دردسر درست میکنه برات

مرز بین بیماری های روحی اینقدر باریکه که با ده جلسه مشاوره هم یه مشاور خبره باز هم نمی تونه تشخیص بده مشکل چیه .... اینجوری نگید بهش 

ممکنه اگه بی محلی کنه سال‌های بعد به اینجا برسه اونم وقتی که دچار هذیان و توهم بشه 

مرز بین بیماری های روحی اینقدر باریکه که با ده جلسه مشاوره هم یه مشاور خبره باز هم نمی تونه تشخیص بد ...

هذیان یا توهم که اختلال دیگست ربطی به پارانویید نداره

شک داشتن اسمش همینه

و متاسفانه در اثر اختلال اضطرابی میاد که تبدیل به وسواس فکری میشه و در ادامش ممکنه بعضی پارانویید بشن بعضی یه شاخه ی دیگه ای از اختلالات رو پیدا کنند

الان اینقدر آگاهی ها و مطالعات و دیدن و شنیدن برنامه روانشناسی زیاد شده که مردم مثل قبل نیستن

و تا حدودی میتونن تشخیص بدن

گرچه من اصلا ادعایی ندارم

ولی خب مشکلات مربوط به روان رو اگر بخواییم با خوش بینی رد کنیم و نادیده بگیریم سنگین تر و عمیق تر میشه

من خودم بشخصه با سهل انگاریها و ناآگاهیم در گذشته اضطرابم تبدیل به پنیک اتک شد.خب اگه زودتر یه نفر بهم گفته بود میتونستم جلوی این اتفاق دردناکو برای خودم بگیرم.

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
شما برا تمام نظراتت مدرک‌دانشگاهی داری.؟

نظر با نسخه پیچیدن فرق داره

من حق دارم بدون سواد دانشگاهی بگم فلانی این رنگ لباس قشنگ نیست

ولی اگه بخوام بگم روزی دو تا آلپرازولام بخور

یا بگم کلیه ات سنگسازه

یا بگم دیابت داری

نیاز به مدرک دانشگاهی پیدا میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی