به نظرم یکی از نشونه های مهم هست...
برای دخترا میگم که بهش دقت کنن...
پسری که بهت علاقه داشته باشه و واقعا برای همیشه بخوادت یه عطش و یه کنجکاوی زیادی راجع بهت داره و میخواد راجع بهت بدونه و بشناستت
سوالایی میپرسه که بیشتر بشناستت از همه چی از خوانواده از دوستات از علایقت خاطراتت فامیلت یه شمای کلی حتما از زندگیت همون اوایل به دست میاره و بعد از مسائل پیچیده تر و.... و از خودشم زیاد اطلاعات میده مبهم نیست... حالا ولش کن یا حالا بعدا میگم و مفصله و حالا داستان داره و..... اینا تو کارش نیست....
از کارش خوانواده ش و... راحت حرف میزنه...
بدی و خوبی رو میگه ...
من خیلییییی دیدم بین دوستام تو دوران دانشگاه یا بعدش و... که دوستام با پسری دوست بودن ساعت ها هم حرف میزدن بعد پسره همشم در حال قربون صدقه رفتن بوده و حرفای احساسی یا بگو و بخند و چند ماه گذشته بود هنوز خیلییی چیزای ساده رو نپرسیده بود حتی مثلا نمیدونست که اینا چند تا خواهر برادرن یا خیلی چیزا... مثلا نمیدونست پدر مادرش چیکارن...
اینا نشونه ی خوبی نیست...
این یعنی اون پسر اصلا فرقی براش نداره فقط میخواد یکی باشه باهاش ببخشیدا لاس بزنه...
شایدم بگید نه طرف من اینجوری نیست همه چی رو میدونه راجع به من ولی دقت کنید ببینید واقعا یه کنجکاوی داشته یا پرسیده یا خودتون هی گفتین.. و اون طرفم خیلی عادی گوش داده و براش مهم نبوده..
به فرص مثلا گفتین ک اره داداشم معلمه اونم گوش داده دیگه مثلا نگفته اسمش چیه چند سالشه ازدواج کرده و.....
یا یه چیز دیگه اینکه حرفاتونو یادش میمونه
مثلا اگه دو ماه پیش گفته باشین که فلان روز وقت دندون پزشکی دارین یا عمل جراحی اون تاریخ رو یادش میمونه ... و حواسش هست دیگه نیازی نیست یه روز قبلم یادآوری کنید و...