2777
2789
عنوان

من خیلی آدم تنبل و بدرد نخوری هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 27 پست
وای نه اصلا اونجا خوابیدم چند شب مریض شدم

خب پس شما نمیخوای به خودت سختی بدی میخوای با راحتی بشه ک اونم شدنی نیست 

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ففک کنم کم خون باشی. من خوذمم حس میکنم هسم. حالندارم برم ازمایش دراین حد تنبلم. ماکلا تنبلیم اغلب شی ...

من از شیرازیا بد ترم خاهر ...حالم از خودم بهم میخوره ..آره باید برم آزمایش بدم 

من از شیرازیا بد ترم خاهر ...حالم از خودم بهم میخوره ..آره باید برم آزمایش بدم

حتما ی رگت شیرلزیه شک نکن

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

زیاد از گوشی استفاده میکنی؟! آخرین باری که آزمایش خون داده بودی نتیجش چطور بود، چیزی کم نداشت که تاثیر اون باشه ؟ و همینطور احتمال بالاش میتونه بخاطر نداشتن هدف درست برای اون روز باشه، و بخاطر همین مغزت قانعت میکنه که "امروز که کار خاصی نداری بگیر بیشتر بخواب"

زیاد از گوشی استفاده میکنی؟! آخرین باری که آزمایش خون داده بودی نتیجش چطور بود، چیزی کم نداشت که تاث ...

آره زیاد با گوشیم چه پیشنهادی داری آزمایش ندادم 

زیاد از گوشی استفاده میکنی؟! آخرین باری که آزمایش خون داده بودی نتیجش چطور بود، چیزی کم نداشت که تاث ...

میخاستم برم کلاس زبان که یکم مجبور باشم خابمو تنظیم کنم ترسیدم بهش نرسم با اینکه خیلی بهش علاقه دارم

.

آره زیاد با گوشیم چه پیشنهادی داری آزمایش ندادم

میتونی این فعالیتارو جایگزین کنی امیدارم کاربردی باشه 

۱.پختن یه غذای جدید یا تزئینش با طرح ابداع خودت

۲.گردش 

۳.وقت گذروندن با خانواده و دوستان

۴.پازل ، شطرنج

۵. روزمره نویسی

۶.چه کتابی داری که هنوز شروعش نکردی به خوندن؟میتونی از اون شروع کنی یا بری کتابخونه

و برای تنظیم خواب:

- ساعت ثابتی برای خواب و بیداری تنظیم کن تا بهش عادت کنی

- محدودیت مصرف کافئین در ساعات پایانی روز

- نخوردن شام سنگین و چرب