2777
2789
عنوان

الان واقعا اونی که مریضه باید ماسک بزنه یا اونی که سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 33 پست

خب تا میبینی کم مریضی سریع برو دکتر آمپول و سرم برات بنویسه ، تو خونه مایعات زیاد بخور آب هویچ آب سیب ، ویتامین سی آب نارنگی و لیمو شیرین بگیر آنتی بیوتیک ها رو سر وقت بخور 

مم تا یکم گلوم درد گرفت سریع رفتم دکتر همه این کار رو هم کروم ۳ ۴ روزه خوب خوب شدم 

قرار نیست چون حالشما بد میشه بقیه   یه  سره  ماسک  بزنن   ادم  میتونه  از،هر جایی  ویروس  رو بگیره   ولی    وقتی یکی مریضه  عقل شعور حکم  میکنه   ماسک بزنه  و  تو جمع حضور پیدا  نکنه   مرخصی  بکیر  اگر میتونی   نرو   من  خودم  از،اون  دسته ادمایی هستم  که اگر  یکی  مریض  باشه  بیاد   کنارم  سریع  مریض میشم    و واقعا  شاکی  میشم  کسی   رعایت  نکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرخصی دادنی نیستا.گرفتنیه. طبق قانون کار شما ماهی 2 روز و نصفی حق مرخصی داری. اگر با این هم مخالفت م ...

عزیزم میدونم گرفتنیه

ولی کار من پروژه ایه و زمان براشون مهمه

قبول نکردن که برم

و الانم تو موقعیتی نیستم که برم دنبال شکایت بازی

من با ماسک حالم بد میشه بشددددت تنگی نفس میگیرموقتی اینطورم و مرخصی هم بهم نمیدن باید چیکار کنم

از بقیه دور باش

ماسکتو بده زیر چونه ات

وقتی کسی اومد نزدیکت سریع ماسکتو بکش بالا

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

خب تا میبینی کم مریضی سریع برو دکتر آمپول و سرم برات بنویسه ، تو خونه مایعات زیاد بخور آب هویچ آب سی ...

من سه بار دکتر رفتم

هم سرم زدن هم آمپول هم شربت و قرص

کلی هم دمنوش و سوپ خوردم اما هیچی به هیچی

قرار نیست چون حالشما بد میشه بقیه یه سره ماسک بزنن ادم میتونه از،هر جایی ویروس رو بگیره ...

من میگم تنگی نفس میگیرم

مرخصی هم قبول نمیکنن برم بخاطر محدودیت زمانی پروژه

وقتی نمیزارن برم باید بزور ماسک بزنم و خفه شم؟

قرار نیست چون حالشما بد میشه بقیه یه سره ماسک بزنن ادم میتونه از،هر جایی ویروس رو بگیره ...

بعد وقتی یه چیزی مث این ویروس همه گیر شده یعنی تو فضا هست و عقل حکم میکنه آدم سالم هم ماسک بزنه و مراقب سلامتیش باشه اگه اینقدر ادعا داره براش مهمه!

اونیکه مریضه به حد کافی حالش بد هست

من میگم تنگی نفس میگیرممرخصی هم قبول نمیکنن برم بخاطر محدودیت زمانی پروژهوقتی نمیزارن برم باید بزور ...

من همیشه  ماسک  همراهم هست   از زمان   کرونا    من  کرونای  سخت  با  ریه درگیر  گرفتم  نفس  نداشتم    در حال مرگ  ولی  ماسک  زدم  از کرونا  که  بدتر نیست این ویروسا   ۳۵ درصد از ریه ام درگیر  بود  

الانم بعد کرونا بدنم  حساس  شده به بیماری   رفتم خونه  جاری دعوت کرده بودن    اون یکی جاری ویروس گرفته بودن  همشون  پاشدن  اومدن   من سریع  ماسک  ردم  و یه  لیوان  ابم  نخوردم   ولی   مریض  شدم  بچه  دو ماهم هم  مریض  شد   خب   ادم  عصبی میشه  از این  جور   ادما که با مریضی  جایی حضور دارن  حالا  شما سرکار  میری  اجبارن بزن    حالا  بقیه  از جای  دیگه ویروس  گرفتن  هم گرفتن حداقل  نمیگن  این  اومد مریص  کرد ما رو 

من همیشه ماسک همراهم هست از زمان کرونا من کرونای سخت با ریه درگیر گرفتم نفس نداشتم ...

حق دارین و درست میگین کاملا

ولی میگم حالم بد میشه خیلییی

شما میگی به درک که حالت بد میشه، بزن  

مث اینه که منم به همکارم بگم به درک که شمام میگیرین

حق دارین و درست میگین کاملاولی میگم حالم بد میشه خیلیییشما میگی به درک که حالت بد میشه، بزن مث اینه ...

من  چون خودم  تجریه نفس تنگی با ماسک دارم میگم   خیلی  سخته ولی خب   ادم  باید  یه کاری  کنه  بقیه  نگن   شعوره نداره   

من  الان  به شوهرم  بارها  گفتم  فامیلات  شعور  ندارن   بجه دوماه منو راهی بیمارستان  کردن  خدا نگذره  ازشون  الهی      

حالا  شاید تو محل کار شنا کسی  بچه  کوچیک داره  نگران  اونه    

وقتی حالم بد میشه و مرخصی هم نمیدن چیکار باید بکنم؟

شماحق الناس گردنتونه یا نباید برین سرکار یا باید ماسک بزنین ،همکاراتون گناهی ندارن

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

شماحق الناس گردنتونه یا نباید برین سرکار یا باید ماسک بزنین ،همکاراتون گناهی ندارن

شما اینجا بودی و دیدی همه چیو که حق الناس منم تشخیص دادی؟

زحمت بکشی کامنتا رو ببینی متوجه میشی که گفتم کار پروژه ایه و با وجود درخواست من، قبول نکردن نیام و مرخص شم

شما باید ماسک بزنی 

حالا همکاران رعایت کنند ماسک بزن بعد شما مریضی نزنی 

ارباب رجوع مگه خبر داره شما مریضی 

با هر سرفه کلی ویروس پخش میشه تا مسافت بیشتر 

کاش مرخصی میگرفتی 

همه گیر شده چون یه سری مثل شما رعایت نمیکنن 

وقتی مریضن میان تو اجتماع بدون ماسک 

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما باید ماسک بزنی حالا همکاران رعایت کنند ماسک بزن بعد شما مریضی نزنی ارباب رجوع مگه خبر داره شما م ...

عزیز جان بالاتر چندبار گفتم،

کار ما پروژه ایه

و با وجود اصرار من، نذاشتن مرخص شم

عزیز جان بالاتر چندبار گفتم،کار ما پروژه ایهو با وجود اصرار من، نذاشتن مرخص شم

خب پس باید حتما ماسک میزدی 

آدم یکی کنارش مریض هست احتمال بیشتری هست که مریض بشه 

تا اینکه تو خیابون از کنار یه مریض رد بشه 

شما حالت بد میشه ماسک بزنی بقیه چه گناهی کردن 

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40