2777
2789
عنوان

الان واقعا اونی که مریضه باید ماسک بزنه یا اونی که سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 33 پست
من سه بار دکتر رفتمهم سرم زدن هم آمپول هم شربت و قرصکلی هم دمنوش و سوپ خوردم اما هیچی به هیچی

وای خدای من‌مگه میشه شاید باید بستری بشی پس سه تی اسکن ندادی؟ شاید چند درصد از ریه ات رو گرفته اینی که میگی کرونا هم اینجوری نبود 

وای خدای من‌مگه میشه شاید باید بستری بشی پس سه تی اسکن ندادی؟ شاید چند درصد از ریه ات رو گرفته اینی ...

نمیدونم دکتر که رفتم سیتی اسکن نخواستن

بهشون هم گفتم که اوضاع اینطوره، گفت التهاب ویروسیه جدیدا اومده

تا دوره اش نگذره خوب نمیشه دو سه هفته

من تا پریروز مشکلم سرفه شدید بود اما الان بهش درد قفسه سینه هم اضافه شده هربار که سرفه میکنم تیر میکشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میدونم گرفتنیهولی کار من پروژه ایه و زمان براشون مهمهقبول نکردن که برمو الانم تو موقعیتی نیستم ...

عزیزم بهرحال این مشکل شماست و همکاراتون گناهی ندارن.

اگر نمیخواین همچنان بپذیرین نشون از خودخواهی شماست

بهتره هر دو ماسک بزنن

اما اونی که مریضه باید بزنه عزیزم

درسته دلایل شما هم منطقی به نظر میرسه اما به هرحال کسی که مریض شده یا باید مراقبت کنه ویروس رو پخش نکنه یا باید سرکار نره

منم به شرایط مشابه شما مبتلا شده بودم چندهفته پیش

چندروزی مرخصی بودم و بعدش که مجبور شدم برم با دوتا ماسک رفتم

درکت میکنم که چقدر ادم کمبود اکسیژن میگیره اما این رو به حق الناسی که از مریض شدن بقیه و خانواده هاشون به گردنم میفتاد ترجیح دادم