نمیدونم چرا ولی راضیم مثلا الان پسرم ۴ سالشه دخترم ۲ سالشه خودمم ۲۵ سالمه😂❤️۳۰ سالم بشه دیگه داستانای سخت شون تموم شده دخترمو تازه از شیر گرفتم راحت شدم
دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️ کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗
خوبه ک، من اون زمان اعصابم می کشید با بچه هام خوش می گذروندم، همه کار می کردم با وجود بچه ها 😁
آنهـایـی کـه به تنهایـی پـرواز میکننـد؛ بالهـای قویتـری دارنـد. پـرواز را یاد بگیـر ..!نه برای اینـکه از زمیـن جـدا باشـی،برای آنکـه به انـدازهی فاصـلهی زمیـن تا آسمان گستـرده شــوی ...🕊️💚
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من خودم۳۳سالمه..دختر اولم ۴سالو ۱۰ماهش بود ک دختر دومم دنیا اومد..الان اولی۵/5سالشه دومی وارد ۸ماه ش ...
نه فاصله شون خوبه، بزرگ میشن همبازی میشن، اشکال نداره حالا ، سومی رو زودتر اقدام کن 😄
آنهـایـی کـه به تنهایـی پـرواز میکننـد؛ بالهـای قویتـری دارنـد. پـرواز را یاد بگیـر ..!نه برای اینـکه از زمیـن جـدا باشـی،برای آنکـه به انـدازهی فاصـلهی زمیـن تا آسمان گستـرده شــوی ...🕊️💚
خوبه ولی من الان مریض شدم خیلی ،همش حس میکنم از بچه آوردن پست سر هم هست
آخی ان شاءالله بهتر بشی، چند تا داری؟