2777
2789
عنوان

من از اینکه بچه هامو پشت سر هم با فاصله کم به دنیا آوردم راضیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 104 پست

خیلی فاصله کم باشه، واقعا سخته، من بين بچه هام 4 سال فاصله بود که عالی بود، اما این آخریه 2 سال فاصله داشتن دهنم سرویس کردن سخت بود 

آن‌هـایـی کـه به تنهایـی پـرواز می‌کننـد؛ بال‌هـای قوی‌تـری دارنـد.  پـرواز را یاد بگیـر ..!نه برای اینـکه از زمیـن جـدا باشـی،برای آن‌کـه به انـدازه‌ی فاصـله‌ی زمیـن تا آسمان گستـرده شــوی ...🕊️💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آآآآی وسوسم نکن😂😂😂

جدی میگم دوباره میخوای چندسال دیگه تموم این استرسا رو قبول کنی ؟ تازه اونموقع باید به درس اونیکی هم برسی 

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بخدا🙈

منم 24 سالگی سومی رو داشتم 

آن‌هـایـی کـه به تنهایـی پـرواز می‌کننـد؛ بال‌هـای قوی‌تـری دارنـد.  پـرواز را یاد بگیـر ..!نه برای اینـکه از زمیـن جـدا باشـی،برای آن‌کـه به انـدازه‌ی فاصـله‌ی زمیـن تا آسمان گستـرده شــوی ...🕊️💚

چقدرناامیدی دختر من یه خانم چهل وهشت ساله دیدم بچش یکساله بود بعدسی سال دنیا اورده بود

نه ناامید نیستم . یکم منطقی نگاه میکنم ب قضیه.

اون خانم ک ۴۸سالشه. فکر اون بچه رو نکرده ؟ بچش بشه ۱۵ ساله اون خانم نزدیکه ۶۰سالشه. یه فرد ۶۰ ساله چطوری میتونی با یه نوجون کنار بیاد اخه.اون بچه چه گناهی کرده ک باید با مادربزرگش زندگی کنه .ما داریم حرف از بوجود اومدنه یه انسان میزنیم. نباید انقدر خودخواه بود ک بخاطر پدرمادرشدنه خودمون یه انسان رو قربانی کنیم.

همشم اینا نیستا..بدنم باید فرصت ترمیم و بازسازی داشته باشه همینطور روح و روان..

اره 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

من بعدبچه دوم خیلی اوضاعم بهترشد اگه بچه میخوای زودتربیار

خودمم نمیدونم واقعا از یه طرف بچم خییلی تنهاست ازون طرف شوهرم بعد زایمان عذابم داد با ننش به خودم قول دادم بعدم کمکم نبود اصلا