2777
2789
عنوان

وزن گیری جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 25 پست
ممنونم گلم من عاشق ماکارونی و برنجم😍😍

خیلی بچه رو تپل میکنه من ماه آخرم چون طبیعی بود زایمانم دگترم کفت برنج و ماکارونی و اون ویتامین هارو نخور بچه درشته میگفت فقط ماستو کاهو بخور 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی بچه رو تپل میکنه من ماه آخرم چون طبیعی بود زایمانم دگترم کفت برنج و ماکارونی و اون ویتامین هارو ...

آهان مرسی عزیزم ♥️

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچی نخور هرچی وزنش بیشتر باشه زایمانت سخت تره که بزار بعد دنیا آمدنش بخور و بده بهش شیر تا وزن بگیر ...

من سزارینی هستم آخه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبارک باشه و انشاالله به سلامتی دنیا بیاد . پروتئین بچه را چاق می کنه نشاسته و قند خودت را چاق می کنه . البته توی هر چیزی تعادل مهمه اما حتما کباب و ماهی بخور مغزیجات تازه و بی نمک هم یادت نره .

مبارک باشه و انشاالله به سلامتی دنیا بیاد . پروتئین بچه را چاق می کنه نشاسته و قند خودت را چاق می کن ...

مرسی عزیزم قربونت برم 

ممنونم که نظر دادی❤️♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم گلم من عاشق ماکارونی و برنجم😍😍

وای نه اینارو نیخوری بدتر ورم میگیری

تا میتونی میوه بخور

میوه غذای جنینه

و سویق گندمو جوا

گه طبعت گرمه گرمی زیاد نخور و عرق کاسنی بخور

اگه سردی که متعادل بخور

بخوشی زایمان کنی عزیزم😘😘

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷