2777
2789
عنوان

بهم خیانت کرد😭😭اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 85 پست
اسی خدایی اگه پسره از این اشکان مشکان های موفرفری و ماسک زدس سرش دعوا نکن بهتر میاد سر راهت ب دختره ...

ببین دقیقا همینا بود ماسک که نه فقط موهای خودش فر بود

تایپم نبود ولی حس میکردم ادم حسابیه یکم اینا بخاطر این باهاش بودم که رید

حس میکنم به خودم خیلی توهین کردم که با این بودم بخاطر همین حرصی شدم

☀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچها هممون این دورانو داشتیم، اگه تجربه نکردیم حداقل نمک رو زخمش نزنیم دیگه. عزیزم عیب نداره نباید انقد واکنش نشون میدادی که فک کنن خیلی برات مهمه. دیگه سعی کن اهمیت ندی و به زندگیت برسی. برای توی رابطه رفتنم بنظرم بعد از ۱۸ سالگی برات مناسب تره ، حداقل با آدمای پخته تری مواجه میشی 

بخدا کارای تو کرینج تر بود😭اصن نباید این کارا رو میکردییییییی کاش میومدی قبلش اینجا میپرسیدی

ببین من اینقدد عصابم ت.می شده بود اصلا نمی‌فهمیدم دارم چیکار میکنم😭😭😭

فقط دلم میخواست ک.نشو جر بدم

☀️
چرا چیپ بود دقیقا؟واسم مهم نیست میخواد پشیمون شه یا چی مهم اینه که خودم اروم بگیرم خیلی بی لیاقت بود ...

یک اینکه داد و بیداد کردی پشت تلفن سرش.

دو اینکه پیام دادی به دختره و اونم با خاک یکسانتون کرد.

سه اینکه خیلی بد به روی پسره آوردی و میتونستی خیلی عاقلانه و زیرکانه رفتار کنی .

چهار اینکه استوری فحش گذاشتی . ببین نمیخوام توهین کنم چون میدونم سنت کمه و اینا رو نمیدونی هنوز. ولی خود دختره هم الان میگه این دختره کیه مگه تو خیابون زندگی میکنی چون فحش هایی که تو استوری دادی خیلی داغون بودن و عصبانیتت هم نشون داد پسره خیلی واست مهمه. و بهت میخنره

در کل از بیخ و بن مشکل داشت همه. چی.

الانم دیگه کاریه که شده فقط خودتو بیخیال نشون بده

همین که برا یه بچه کوووووچه ای خودتا اینجوری ضایع کردی یعنی بچه ای و نادون

عزیزم وقتی یکی همچین بلایی سرم میاره من ساکت نمیشینم که فک نکنه خیلی زرنگه و هر گوهی دلش خواست میتونه بخوره و هیچکیم هیچی بهش نگه💆

☀️
ببین من اینقدد عصابم ت.می شده بود اصلا نمی‌فهمیدم دارم چیکار میکنم😭😭😭فقط دلم میخواست ک.نشو جر بدم

عشقم اینجور پسرا ده تا دختر دارن همزمان به نظرت ارزش جنگ و عصبانیت دارن؟ با کسی که باهات بازی میکنه نجنگ تو هم باهاش بازی کن.

عزیزم وقتی یکی همچین بلایی سرم میاره من ساکت نمیشینم که فک نکنه خیلی زرنگه و هر گوهی دلش خواست میتون ...

عزیزم خب مشکلت همینه..

فکر میکنی این کاری که کردی خفن بوده و باعث میشه طرف به .. خوردن بیفته ولی یکم که سنت بره بالاتر اینو میفهمی.

که پسره با این کارت با خودش میگه چقدر واسش مهمم چقدر دوسم داره حتما من خیلی خاصم و یا میگه چقدر سلیطه اس خداروشکر خیانت کردم

ولی طبیعیه .. تجربه شد ولش کن

یک اینکه داد و بیداد کردی پشت تلفن سرش.دو اینکه پیام دادی به دختره و اونم با خاک یکسانتون کرد.سه این ...

عزیزم سیاست چی هرچی میشه میگید سیاست من ریدم تو سیاست پ وقتی خیانت کرده سیاست چی 

دختره هم از این پتیاره هاست من هایلایتاشو دیدم

منم وقتی که یکی گوه خوری اضافه میکنه مودبانه نمیتونم جوابشو بدم تا نرینم بهش اروم نمیگیرم

دختره هم مهم نیست این وسط چون اینقد عقب مونده و هول ک.ر که بهش گفتم با چه حرومزاده ای واسم گوگوز میکنه

طبق شناختیم که از این پسره دارم این اتفاقا نمیفته

☀️
عزیزم خب مشکلت همینه..فکر میکنی این کاری که کردی خفن بوده و باعث میشه طرف به .. خوردن بیفته ولی یکم ...

نمیخوام به گوه خوردن بیوفته بک.یرمم نیست اینقدم سن سن نکن برامن

جوری که من ریدم بهش اصلا همچین فکری نمیکنه 

تو پیویش بدتر از اینا بهش گفتم

خودمم همه اینارو میدونستم جوریم حرف نزدم با خودش این فکرارو کنه

☀️
عزیزم سیاست چی هرچی میشه میگید سیاست من ریدم تو سیاست پ وقتی خیانت کرده سیاست چی دختره هم از این پتی ...

ببین میتونستی با یه آیدی دیگه بری پیوی دختره و بهش فحش بدی نه اینکه بزاری استوری حالا تو کلوز و اینا میخواد باشه یا نه.

من قصدم دخالت نیست چون کمک خواستی میگم.

ولی خب سنت بره بالاتر خودت اینا رو می‌فهمی من چون همرو تجربه کردم دارم میگم..

ببین میتونستی با یه آیدی دیگه بری پیوی دختره و بهش فحش بدی نه اینکه بزاری استوری حالا تو کلوز و اینا ...

ترجیح دادم با پیج اصلیم باشه

بعدم عزیزم وقتی بخوای به یکی دایرکت بدی تو اینستا اگه پیجش شخصی باشع نمیشه 

شاید بگی با اون سه نقطه بالای صفحه بشه ولی با اونم نشد

☀️