2777
2789
عنوان

بهم خیانت کرد😭😭اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 85 پست
من که نیستماینا ک.مغز و عقب موندنمنم اینقد حرصی شدم اینکارارو کردم حقیقتش

عزیزم بچه ای دیگه

چندسال دیگه یاد این دوران بیوفتی از خجالت میمیری🤣

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکر می‌کنی بیشتر از۱۶یا۱۷باشن؟؟؟؟؟؟

از واکنششون معلومه واقعا

زنگ زده داد و بیداد کرده سر پسره 

و استوری فحشم گذاشتم

این یعنی خیلی بی سیاسته و سواد رابطه رو نداره

واااای چقدر کارت افتضاح و چیپ بودددددبدترین کار ممکن رو کردی الان اون پسر هیچوقت پشیمون نمیشه از کار ...

چرا چیپ بود دقیقا؟

واسم مهم نیست میخواد پشیمون شه یا چی مهم اینه که خودم اروم بگیرم 

خیلی بی لیاقت بود باور کن دیگه ادمی مثل من تو زندگیش نمیبینه ورداشته با یه گوزبچه کلاس شیشم هفتمی بهم خیانت کرده اصلا باورم نمیشه با همچین ادم عقب مونده و بچه سالی بودم

☀️
از واکنششون معلومه واقعازنگ زده داد و بیداد کرده سر پسره و استوری فحشم گذاشتماین یعنی خیلی بی سیاسته ...

اسی ۱۴

اکس دوست پسرش ۱۳

دوست پسرش ۱۸

وضعیت بهتر از این نمیشه

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

من که نیستماینا ک.مغز و عقب موندنمنم اینقد حرصی شدم اینکارارو کردم حقیقتش

اسی ولش کن عشقت باشه خوب گند زدی به سرتاپاشون 

همین حقه ادم خیانتکاره 

واسه همچین ادمی نیاز نیست ادب رعایت کنی

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

اسی خدایی اگه پسره از این اشکان مشکان های موفرفری و ماسک زدس سرش دعوا نکن بهتر میاد سر راهت ب دختره میگفتی من عادت دارم از بچگی اسباب بازی هامو میدم بدبخت بیچاره ها بازی کنن این عنچوچک(پسره) هم یکیش

از واکنششون معلومه واقعازنگ زده داد و بیداد کرده سر پسره و استوری فحشم گذاشتماین یعنی خیلی بی سیاسته ...

چون زنگ زد بهم گردن نمیگرفت

میگفتم استوری گذاشتی براش میگفت تو شکاکی اینجوری نیست بهم اعتماد نداری

من اونجا حرصی شدم واقعا 

استوریم بخاطر این بود که بلاک شده بودم

و اینکه اره حس کردم نیازه بزارم 

☀️

حالا خارج از اینا....خودش میگه هممون۲۸سالمونه😑

آخه کدوم ۲۸ساله ای حال و حوصله داره هنوز برای پسرای کوچه خیابون وقت بذاره ...اصلا حال و حوصله ی کل کل ندارن چه برسه به این حجم از فحاشی🤣🤣