جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اگر هیچی لازم نداشته باشم طلا دست دوم حالا این ۴ تومنو کادو گرفتی یا چی میخوام بدونم زحمت دا ...
طلای دست دوم از کجا میخرن؟
غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالتآوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)
تو طلافروشی یک سینی پر از طلا دست دوم دارن بهشون بگید میارن خودتون انتخاب کنید گوشواره پلاک ال ...
طلای دست دوم اجرت و مالیات نداره؟
غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالتآوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)
من اگه تو شیردهب نبودم میرفتم کلینیک زیبایی یه کاری برا پوستم میکردم ولی بجاش همش لباس میخرم چون کار خاصی نمیتونم کنم بقول تو از طلا ملا هم خوشم نمیاد 😅