2777
2789
منم همینو میگم روم نمیشه وقتیم دوست بودیم میگفت پول لازم داشتی بگو اما من اون موقع هیچی نگفتم الانم ...

فکر میکنه اگه بهت بده جلو بابات اینا زشت میشه و ازخانواده ات ناراحت میشن 

به نظرم یه مدت که عقدی نگیر ازش دیکه بعد ازدواج خرج با اون بگیر 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مثلاً بگو می‌خوام لباس زیر بخرم یا لباس خواب بخرم نمی‌خوام مامان اینا بدونن روم نمیشه چون الان عقد کرده ایم نمی‌خوام حساس شن لطفاً برام ی مقدار واریز کن خریدم رو انجام بدم

اولش سختهولی اگه نگی بعدا پشیمون میشیبگو بذار بفهمه خرج داری

میدونی چیه هرچی داشت خرج خونه سازی کرد تازه یکم کارای خونه مونده تا تکمیل بشه خیلی فشار روشه منم از یه طرف میگم بد عادت نشه

💜🧡❤💛💖🖤💓

مثلاً بگو شورتکس می‌خوام بخرم یا پد می‌خوام بخرم از چیزای کوچولو شروع کن بعد دیگه عادت کردی به بیان کردن دیگه راجب دریافت پول توضیح نده عادت کنه هرسری بخواد واریزی داشته باشه دلیلی وجود داشته باشه بعداً ازت دلیل خواست بگو من یه خانم متاهل هستم شاید رفتم بیرون زدم کاسه ماست یکی رو شکوندم نمیشه فرار کرد که باید خسارتش رو بدم پس لازمه تو حساب و کیف پول خانم متاهل حتما ی مقدار تعیین شده پول باشه حتی اگر نیازی ب خرج نداشته باشه