2777
2789
ارهبهم قرص دادن نمیسازه بهمنخوردمیه چند هفته اصلاح سبک غذایی شروع کردم دوبارهولی الان یه پنج شش روز ...

خب قرص های هورمونی کلا اوایلش اذیت میکنن آدمو 

وزنت رو بیار پایین هر روز صبح  شیره خرما و ارده بخور یه کوچولو 

قرص زینک صبح ها بخور 

مکمل اینوفولیک روزی ۱یا۲ بار بخور مثل ساشه است بدون مزه

زیره هر روز مقداری بخور 

تخم کتان هم هر روز 

تموم اینا راهکارهای طب سنتی واسه گرم نگه داشتن رحمه و موثره 

باید رژیم غذایی و ورزش روزانه داشته باشی 

ورزشت نباید سنگین باشه مثلا بدنسازی نباید بری 

شنا و پیاده روی آروم خوبه 

برگشت به آزادی🕊

منم تنبلی تخمدان داشتم رفتم عطاری بهم پنج انگشت با پودرازیانه داد هرروزدم میکردم میخوردم خیلی خوب جواب داد منی که هرپریودیه  هفته قبل پربود یه هفته بعد یریود لک بینی داشتم خوب شدم یعنی درماه سه هفته پریودبودم خیلی عذاب کشیدم سرماه رمضون ونمازم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب قرص های هورمونی کلا اوایلش اذیت میکنن آدمو وزنت رو بیار پایین هر روز صبح شیره خرما و ارده بخور ی ...

ممنون عزیزم

وزن رو که افتضاح بالا هست

قشنگ باید نصف بشم

پودر زیره گفتین بخرم؟ 

خانه شماره 12 میدان گریمولد
من نزدیک ۱۳۰دارم میشم😭😭😭😭قدمم۱۶۵

چندسالته ؟زیر ۳۵ روند سوخت و سازشون بالاست 

از طرفی ببین عزیزم تو نباید قرصاتو قطع میکردی چون تنبلی تخمدان ورم میاره ادم چاق میشه 

من قرصای هورمونی رو میخوردم درکنارش ورزش مختصر میکردم هفته ای دوکیلو لاغر میشدم ۱۵ کیلو رو تو سه ماه کم کردم 

برو یه دکتر متخصص غدد و متابولیسم میتونه کمکت کنه خیلی زود هم لاغر شی هم پریودت نرمال شه

برگشت به آزادی🕊

الان کوچیکنقرص نخورم بزرگ میشنهیچ جوره قرص رو نمیتونم یخورمهمه مدلش هم امتحان کردم

اسپیرونولاکتون خوردی تاحالا ؟ 

اوایلش همشون وحشتناکن ها من تا ده روز بدنم داغ می‌شددد اعصابم فوق العاده بهم می‌ریخت همش تعرق داشتم همش میرفتم دسشویی 

برگشت به آزادی🕊

منم تنبلی تخمدان داشتم رفتم عطاری بهم پنج انگشت با پودرازیانه داد هرروزدم میکردم میخوردم خیلی خوب جو ...

این نسخه های طب سنتی وقتی همش مصرف شه بعد مدتی دیگه جواب نمیده ، پریود شدن شرطی میشه به مصرف اینا و بیشتر تنبلی میاره براتون 

تنها راه درمان تنبلی تخمدان گرم نگه داشتن رحم و کاهش وزن و اصلاح سبک زندگی هست 

این گیاها ممکنه هورمونات رو خیلی بهم بریزن  

برگشت به آزادی🕊