2777
2789
عنوان

با رفع فیلترا

98 بازدید | 9 پست

یاد حرف تئوریسین اصلاح طلب افتادم : تغییر دادن فکر مردم برای ما از اب خوردنم اسون تره .... 

خوشحال باشید 

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من واتساپو نصبیدم میگه این درج نامه برای شما باز نمی‌شود و مجاز نیس یه همچین چیزی چه کنم؟؟؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

آب مون قطعه 

برقمون قطعه 

شاخص آلودگی هوا بالای 170 که مدارس تعطیل شده

با پاور بانک نشستیم سر کلاس انلاین

طلا گرمی 5 میلیون 

دلار بالای 70 تومن 

ولی عوضش دیگه بدون فیل تر شکن میریم واتساپ و گوگل پلی🥺

از شدت شادی اشک تو چشمام جمع شد😢

از گوشت و برنج و مرغ و روغن و... هم نگفتم 

بذار نگم😒

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماشالله رای دادنای مردم باشه کیو اوردددن خداوکیلی

کلا بیست و چند میلیون زوری  رای دادن 

بعدم اقای ایکس و اقای ایگرگ فرقی ندارن همه توسط/شورای نگهبان بررسی دقیق  تایید صلاحیت شدن 

اگه اقای ایکس بده چرا تایید صلاحیت شده اگه خوبه چرا فکر میکنین نباید میومد؟

همه چیز گردن مردم انداختن بی مسئولیتیه 

کشوری که چهل و چندساله تحریمه کم کم از لحاظ زیرساخت  نیمه مخروبه میشه حالا هرچقدرم یه عده شعار بدن 

امکان تبادل کالا و محصول یواش یواش به صفر میرسه 

تغییر چهره واضح خاورمیانه هم بدترش میکنه 

نهایتا پناه به خدا میبریم دیگه حالا

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

خداروشکر واقعا 

برق نداریم 

گاز نداریم

اب نداریم 

طلا شد 5

دلار شد 80

الودگی ماشالله بالا 

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍
منم.میگن تا آخرهفته وصل نمیشه باوجوداینکه رفع فیلترم شده

مرسی گلم 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋