2777
2789
عنوان

حاظرین وام ازدواج هفصد ملیونی رو دویست پنجاه بخرین زود بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 41 پست
وام مسکن پرداخت قسط هاش زیاد ۲۳ درصد ماهی ۱۸ تومن و وام ازدواج قصدهاش فقط ماهی ۹ تومن هست

عزمزمه اگه این وام رو بگیری پات یک میلیارد در میاد. ۳۰ میلیون هم بابت بهره ۴ درصد وام ۷۵۰ باید بدی یعنی سر هم برات یک میلیارد و سی میلیون تومن.که اگه  درصد بگیری یعنی تو ۷۵۰ میلیون تومن رو ۳۷ درصد وام گرفتی.....

حالا اگه قرار هست کار واجبی انجام بدی و باهاش سریع سرمایه گذاری کنی به نظرم ارزش داره .چون یه وام بی درد سر گیرت میاد.از طرفی پول هم نمیخواد بخوابانید حساب....

ولی اگه همینجوری میخوای خب بیشتر روش فکر کن

البته اینم بگم تو هر وام دیگه ای هم بخوای بگیری بهره ۲۳ درصد باید بدی و باید برای گرفتنش دردسر بکشی

فقط طلا میشه زمین که نمیشه

شهرما زمین کمتره بنظرت منطقه پایین ارزششو داره بخرم

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزمزمه اگه این وام رو بگیری پات یک میلیارد در میاد. ۳۰ میلیون هم بابت بهره ۴ درصد وام ۷۵۰ باید بدی ی ...

عزیزم بنظرت با۱۰۰تومن وام چی خوبه بخرم

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
اصلا بحث درصد رو نمیگم بحث پولی که دست آدم رو میگیره رو میگم مثلا من اسما ۸۰۰ وام گرفتم ولی در اصل ۵ ...

اگه آدم کسی داشته باشه که این مبلغ قرض بده که عالیه

ولی تو این تورم کمتر کسی ۵۰۰ میده به ادم و زودم پولشو نمیخواد

قدر طرفو خیلی بدون

شهرما زمین کمتره بنظرت منطقه پایین ارزششو داره بخرم

اره فقط دقت کن سندش و اصالتش که به چندنفر نفروخته باشن

اینکه تاعید بخری یاسال بعد هم بپرس سرت کلاه نذارن

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

اگه آدم کسی داشته باشه که این مبلغ قرض بده که عالیهولی تو این تورم کمتر کسی ۵۰۰ میده به ادم و زودم پ ...

اره عزیزم کمتر پیدا میشه همچین کسی 

البته خود من سعی میکنم اگه پولو بگیرم بهش درصد سود بانک هم بدم ماهانه چون پول تو بانک بوده و سود میومده روش 

فعلا باید پول اولیم جور بشه اگه جور شد تصمیم گرفتم قرض کنم

من طلای آب شده میخرم

بنظرت ابشده از داریک بخرم خوبه ؟