2777
2789
چه ربطی داره به حجب و حیاحجب و حیا ینی با سیلی بزنی تو‌صورت شوهرت ؟ این ینی من با کسی قبل تو نبودم؟ ...

شما فک کن یه مرد غریبه بیاد یهو بوست کنه واکنش غیر ارادیت چیه؟؟

این بنده خدا هم هل شده اینکارو کرده

من ادم میشناسم چند سال از طریق تلفن صحبت داشتن موقع عقد دختره سختش بود دست همسرش رو بگیره

فداتشم من مهربون 😍

خدانکنه گلی😘❤

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک کنم خودش قبل ازعقد ی دور به شوهرش....

بیچاره اونی که با این س.... داشتن دلم به حال پسره میسوزه ،پست هارو میخوندم خنده میومد رو لبم این گند میزد توش اعصاب یه ملتو بهم ریخت چندش

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
بیچاره اونی که با این س.... داشتن دلم به حال پسره میسوزه ،پست هارو میخوندم خنده میومد رو لبم این گند ...

اره بخدا

یکی نیست بگه اخه به تو چه از اون اولین پیامی ک گذاشت دونستم دنبال زیر بغل ماره

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
بعضیا ادعای فرنگشون میشه در حالی که هیچی ازش ندارن

دقیقا ،از صفحه ۵ بعد مثلا خانوم بافرهنگ تاپیک به این قشنگی رو خراب کرد با اون اخلاق عوضیش

شما فک کن یه مرد غریبه بیاد یهو بوست کنه واکنش غیر ارادیت چیه؟؟این بنده خدا هم هل شده اینکارو کردهمن ...

وااااااااااای تازه تاپیک و شروع کردم از صفحه اول تا ۶۰ هنوز دعوای این خانم؟ 

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
اره بخدایکی نیست بگه اخه به تو چه از اون اولین پیامی ک گذاشت دونستم دنبال زیر بغل ماره

اون کاربرم چقدر با صبر و حوصله جوابشو میداد بعد فکر کن اون به این بافرهنگی این پاچه پاره سلیطه بهش میگفت بی فرهنگ 

من در عین حال ک شیطون بودم خجالتم میکشیدم حالا تا قبلش تو چت هی عشوه می اومدم اومد گونمو بوس کنه فشا ...

شما آب قندتو بخور عزیزم ما بهت فشار نمیاریم دیگه🤣🤣🤣🤣ولی منم مثل تو پشت گوشی و توچت شیرم ولی جلو روش گنجشک مظلوم🤣🤣🤣

ن ما دوران آشنایی نداشتیم.جواب بله که دادیم بعد خون ازمایش فوری عقد میکنن.منم چون هیچ تجربه دوستی ند ...

دقیقا مثل من .که حتی روم‌نمیشد اسمشو صدابزنم وتاالان که ۲۸سال میگذره هنوز اسمشو صدا نزدم 

کاملا‌مشخصه کیی مشکل‌داره

شما مشکل داری عزیزم 

چند شب پیش تو تایپکت بودم مادربزرگت مهمونتون بود و شما چطور بهش بی ادبی کردی 

یا خیلی راحت با دوست پسرت صیغه کردی و رابطه داری 

فرهنگ ها متفاوته شاید شما به نظرت خیلی بافرهنگ باشی ولی میبینی که هیچکس شما و رفتارتون رو تایید نکرد