2777
2789

دختر عموی من سیزده سالگی ازدواج کرده تعریف میکرد اولین باری که با شوهرش خلوت کردن از ترس..... غش کرده😶😶😶🤣🤣🤣🤣

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من همون یکساعت بعد جشن درازکشیدم سرموگذاشتم روپاهاش اونم جلو خونوادش😲😲😲منی که به عاقلی وحیا معروف ...

وای خخخ

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
موضوع خجالت نیستموضوع سیلی زدنهخیلی کار چی‌پ و بی ارزشیه و نشون دهنده فرهنگ پایینه

ای گل بگیرن دهنتو ریدی تو اعصابم نتونستم از همچین تاپیک زیبایی کیف کنم ،خوب بتوچه فوضول خانم عقده ای ،انقدر کمبود داری که نمیدونی کجا جبرانش کنی اومدی اینجا با این حرفا کمبودتو جبران کنی و توجه جلب کنی ،ای که من تو اون مغزت و حرفات ....حیف تاپیک به این قشنگی که فرد بی فرهنگی مثل تو اومد خرابش کرد

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
من انقدر خجالتی بودم شوهرم میگفت یکم حرف بزن هرازگاهی مطمئم بشم سالمی😂😂ولی ماشالله خودش انقدررر پر ...

حرف بزن ببینم سالمی وای خخخخ

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
اصلا دلیلی نداره برای کسی توضیح بدی که چرا و به چه دلیل از شوهرت خجالت کشیدی چون مسئله شخصی زندگی تو ...

هعی یادش بخیر پروف دیروزم چه زود چیز شد🌝😂

𝗳𝗶𝗹𝗹 𝗺𝗲𝘂-𝟭𝟳

تعریف حیارو گفتم این وحشی بازیا حیا نیست بی فرهنگیه

شما چته؟؟؟؟ حالت خوش نیستا 

عصبیم کردی با این پیامای چرتو پرتت هرچی هم بقیه میگن ادامه نده انگار نه انگار 

به تو چه ربطی داره هی فرهنگ پایین و لول پایین راه انداختی سرت تو زندگی خودت باشه هی اون بنده خدا کوتاه میاد چیزی نمیگه  هرچی از دهنت درمیاد میگی بااین طرز حرف زدنت نصحیتم میکنی !

یکم انسانیتو رعایت کن تحقیر نکن بقیه رو تو جمع هی عقب مونده و فلان میگی چرا اینقد توهین میکنی بهش دلش خواسته سیلی زده ربطش به تو چیه ؟؟؟؟!!! 

فقط چون دلم براش سوخت از این همه مهربونیش که چیزی بهت نگفت روت ریپ زدم وگرنه با امثال تو حرفی ندارم 😒😒😒