2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=365646324]در اوایلم نمیزاشتم بوسم کنه و واس اتاق خواب برام گوشی خرید و تو راه بودیم گفت دیگ ا ...

آفرینننننن 😂😂

خوشم اومدددد

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

یه بار دیگم حدودا دو سه ماه بعد عقد 

من نزدیک پریودیم بود، دلم شدید درد میکرد تو خونشون بودم منو همسرم کنار هم و مادرشوهرمم اون ور نشسته بودیم داشتیم با هم حرف میزدیم کع یهو من دردم گرفت ساکت شدم و هیجی نگفتم بعد شوهرم گفت چی شده گفتم هیچی  ، فهمید رفت تشک و بالشت اورد منو خوابوند پاهامو رو شونه هاش گذاشت و ماساژ میداد هررجیم میخواستم پا شم میگفت بشین دردت میگیره🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

اون لحظه بشدت قند تو دلم اب شد و هم خجالت میکشیدم

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

😂😂😂😂مث مگس رو مخم بود خجالتم میکشیدمممم نمیتونستم بش بگم ساکت شو

کامل درکت میکنم😂من شوهرم وقتی شروع میکنه به صحبت دیگهههه بس نمیکنه 

بعد مثلا دوران عقد یه سوال درسی میپرسیدم دیگه شروع میکرد از شکافت و هم جوشی میگفتتتتت یا برو ترمو هیدرولیک و فلانننن وای هی میخواستم بگمم بسهههه فهمیدم ساکت شو😂روم نمیشد

یه سوال راجع به خودمون میپرسیدم شروع میکرد مثال زدن و توضیح دادن 😂

میزدی خب😂😂گاهی وقتا خواب نمیزارن واسه آدم😑

خواهرم گفته بود هرکاری کرد عکس العمل نشوم ندی😂مث ی ربات فقط بش نگاه میکردم 

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
😂😂😂😂مث مگس رو مخم بود خجالتم میکشیدمممم نمیتونستم بش بگم ساکت شو

چی میگفت حالا😂😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

۲۰سالم بود.خوب خیلی خجالتی بودم.اونم یهویی شروع کرد منم روم نمیشد

وااا خب همه یهویی شروع میکنن

قبلش که مقدمه نمیخونن بیا بوست کنم

اتفاقا قشنگیش به یهویی بودنشه

چقد خشن و زمختی

طرف زن نگرفته بچه گرفته

مانشاالله یکدفعه لخت شی خیلییی رو داشته😐😂

نه یدفعه نه یه ماه چذشته بود من نمیزاشتم لخت بشم🤣🤣🤣

همه لباسام پاره میشد 

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

در اوایلم نمیزاشتم بوسم کنه و واس اتاق خواب برام گوشی خرید و تو راه بودیم گفت دیگ امشب لخت میشی،😑😑 ...

😂😂😂😂

مهم نیست که یه دختر چقدر قوی باشه اون یه نقطه ضعفی داره و اون اینه که تمام چیزی که میخواد یه آغوشه:)