2777
2789
فدات عزیزم😘😘تو دلم قند آب میکردن آخه من قبل از همه این اتفاقات عاشقش شده بودم دلم میخاست زنش شم

😘😘

ای جووونم😍😍😂خدای من 

انشاالله خوشبخت بشین و پای هم پیر شین🧡

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر من که همچین پررووو بود که خجالت حالیش نبود.روز بعد عقد انگار ۴ سال بود ازدواج کرده بودیم

حالا باز شما روز قبل عقد بودد شوهر من 🥴😐 ما حتی نامزد هم نبودیم دو بار فقط پیام بازی کردیم اونم رسمی بعد شب نامزدی صیغه خوندیم و تا تو اتاق رفتیم انقد دس زد بهم 🤣وای اصن خندم میگیره بهش 

فقط اون حرفی که شوهرت گفته😂😂😂😂

اره😂😂انقدر مسخرم میکرد😂

میدونی ما باهم فامیل بودیم بعد من همش خونشون میرفتم از وقتی حرف دوستی زده شد من اینجوری تو سکوت رفتم😂میگفت چرا یهو عوض شدی😂

به شما چه عزیزم؟ تو چرا حرص میخوریمگه ترفتی؟ الان خداروشکر راضیه از زندگش به توچه دیگه

من حرص نمیخورم که گلم😊یه ریپ زدم فقط اونم از جهت خنده 

نه اینکه مثل شما به همه حمله ور بشم

میگفت چقد خوشگلی چه موهای نازی داری چند وقت کوتاهشون نکردیدیدمت دلم لرزید و.... 😂😂منم وسط حرفاش ی ...

😂😂

آن کس که مرا کراش خود پندارد...کفرش به کنار عجب کراشی دارد😌😝اعتماد بنفسم اصلا بالا نیست😂

🤣🤣🤣دهنت

😂اخه بخدا نگاااا جواب منو نمیده کم میاره میدونه ی چیزی پرونده نمیتونه جمعش کنه

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

کل تاپیک شد نصیحت و روانشناسی و توپ و تَشَرهای

اسمارتیززز خانم بافرهنگ و عاقل و فهمیده 😡🤕😐

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 
فدات شم عزیزم انشالله عاقبت ب خیر شی😘😘

ممنون عزیزدلم😘❤

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................