2777
2789
عنوان

شستن ظرف

155 بازدید | 15 پست

شستن ظرف همیشه یه دغدغه بزرگ بوده، مخصوصاً وقتی یه عالمه ظرف جمع میشه! من همیشه به دنبال روش‌هایی هستم که سریع‌تر و راحت‌تر تمیز بشن. شما چه ترفندهایی دارید که شستن ظرف رو آسون‌تر کنه؟ از مایع ظرفشویی گرفته تا ابزارهای خاص، همه رو امتحان کردید؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ظرف که میخواد بمونه رو تو سینک یا لگن و تشت اب بریر ظرفاد بذار توش که خیس بخوره

اب داغ و اسکاچ نو و مایع ظرفشویی خوب کار رو راحت میکنه

قبل از شروع ظرف شستن سبد ابچکون رو خالی کن که جا برای ظرف باشه

اول که اسکاچ تمیز هست لیوان ها و ظرف هایی که چرب نیستن رو بشور بعد ظرفهای چرب در بین شستن اسکاچ رو بشور که تمیز بشه دوباره مایع بزن تا ظرفها تمیز شسته بشن

سیفه 

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ظرفشویی بگیر راحت کن خودت رو 

من الجی گرفتم 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم و به زودی نامزد رسمی میکنم و عاشق خانواده ام و با کلی خاطرخواه با وجود سختی و چالش با نامزدی مون موافقت کردن. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هابی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم. ☘️🌱سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم .نماد من ماهی هست 🐟 یعنی آرام و مسئولیت پذیر. اهل کتاب و موسیقی 📚🎹 و عاشق محیط زیست و حیوانات.🌄 زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖 شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت

وقتی غذا میخوریم اب داغ داغ میریزیم بخسیه و رااااحت بعدش شسته میشه

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

بعد هر وعده سریع بشور نیمرو نخورین🤣 متنفرم از شستن تابه نیمرویی

دقیقا منم .اه اه 🤕

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀