2777
2789

من مدل اخرای ۴۰۲ هست صفره ولی دست یه خانوم دکتر خابالویی بوده ۲۳ ساعتشو در روز خابیده یساعتم معاینه کرده ۲ دقیقم در روز ویزیت نوشته شده باهاش اگه خریداری بیا قیمت خوب میدم بهت فقط میخایم بدیم بره😅😂

منم تقریبا مثل توعم بخدا گوشی زیاد نگاه نکردم نمیدونم چرا اینجوری شده

منم بخاطر گوشی نیس نمیدونم

بالاتر گفتین ژنتیکه من هم بابام از دوران سربازیش هم مامانم از چهارم دبیرستان عینکی شدن امکان داره بخاطر اوناهم باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا بهش میگن ۱۰ من رفتم دکتر معاینه کرد گفت ۱۰ هستی ضعیف نیس چشمات حالا اسی میگه صفر 😂

فک کنم صفر یعنی نابینا 😐

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
عه مگه ممکنه شاید اون اولیه اشتباه گفته

نه اون زمان با عینکی که داده بود خوب میدیدم اما بعد چند سال همون عینک اذیتم میکرد که فکر کردم چشمم ضعیف شده اما دیدم نه برعکسه

واقعا عجیبه من اصلا ندیدم همه مخصوصا نسل من همشون یذره نمره رو داره

نه هستش واقعا

من خودم همسرم فقط یه چشمش ۲۵ صدم داره که عینک نمیزنه

ولی پدرهمسرم کاملا صفره چشماش

ژنتیکیه بیشتر

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
منم بخاطر گوشی نیس نمیدونمبالاتر گفتین ژنتیکه من هم بابام از دوران سربازیش هم مامانم از چهارم دبیرست ...

مم پدرم وقتی جون بوده ضعیف بوده مادرم هم همون ۱۷ ۱۸ سالگی ضعیف شده 

اگه به خاطر گوشی باشه خودمو نمیبخشم

مال من صفر بود از گریه زاری کور شدم

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

صفر نمی گن 10/10 میگن

برا من بله 10/10 هست

فقط کمی خشکی داره چشمام همین

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000