2777
2789
عنوان

چرا نینی سایتیاا فقط میخوان آدما رو دروغگو جلوه بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 49 پست
دیگه بالاخره حدس و گمان میزنن بعضیا من خود شما رو هم چون تاپیکات حالت رمان داره باور نکردم.دل شکستن ...

من منظورشم😅 من تهمت بهت نزدم اسی. یک کلمه پرسیدم کدوم دانشگاه میری که بعد هشت ترم‌درس پزشکی خوندن نمیدونی دقیقا سوزاک چیه؟😅 بعد رفتی گوگل سرچ‌کردی و گفتی ما میگیم‌آگنوره🤭 اسم لاتینشو ما میگیم🤪  خوب منکه گفتن دیگه کشش نده جون دلم❤اخه تو نمیگی خوب بقیه میفهمن حالا تو باید برا فارس ها طبابت کنی و لاتین درس میدن فارسیم بهت حتما درس دادن . باز اومدی برا من تاپیک درمیاری🌹سوزاک یه مریضی عفونی شایع که پزشکای عمومیم راجبش میخونن ! حتی اجی من که نرسه هم تو کتاباش داره گفت محاله بعد هشت ترم ندونه چیه! من که گفتم‌کشش نده دختر خوب . حالا ما شدیم شمسی کاراگاه! والله ما نه اعدامت کردیم بقول خودت نه هیچی بعد گلی اینکه ضعف کردی وسط خیابون صحیح اینکه اونم اومد زیر بغلتو گرفت صحیح اینکه برت ابمیوه خرید و تو هم که دخمل خوبی هستی حالا چرا منتظر شدی تا برگرده بیاد ابمیوه را بده و چرا نرفتی یس دیگه اینکه همکلاسیت درمدم اوکی😉 اینکه تو بعد ۸ ترمم نمیشناختیشم باز اوکی 😁 اینکه اون بابا انتقالیم گرفت بازم قبول که نمیشناختی🤦‍♀️ دیگه قبول کن ما خودمونم دانشگاه رفتیم گل خانم تو ابان تاپیک خیابان و نوشتی یعنی اون گل پسر کاکل زری تا ابانم نیومده بود دانشگاه درست بعدی تورو کمک کرد اومد 🙃 ولی بازم ما دوست داریمو از ما دلخور نشو و فراموشش کن و دیگه لطفا برا من تاپیک نزن و لقب شمسی ممسی به کسی نده! جونی گفتم که تو حرفهایی که بعد میزنیم هم قبوله هم قشنگه❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کجاش شبیه رمانه عزیز اینکه یکی کمکت کنه توی خیابون و بعد بیاد خواستگاریت رمانه؟ باور کردن یا نکردن ر ...

نمیدونم دروغ میگی یا راست

ولی من باورت نکردم

نه جریان خواستگاریتو و نه اینکه پزشکی میخونی

شایدم همش راسته 

اما با احترام میگم من باور نکردم.شما هم باید به نظر من احترام بذاری

من منظورشم😅 من تهمت بهت نزدم اسی. یک کلمه پرسیدم کدوم دانشگاه میری که بعد هشت ترم‌درس پزشکی خوندن ن ...

من برای شما تاپیک نزدم 

اول تاپیک هم گفتم توی هر تاپیکی این اتفاقا میفته 

برام اصلا مهم نیست که حرفم رو باور کنید یا نه 

تاثیری توی زندگی من نداره

جریان خواستگاریم با اون پسر اتفاقی هست که افتاده کاری هست که شده چه شما باور کنی چه نکنی 

این ک من فقط اسم لاتین رو شنیدم گناه محسوب نمیشه

به هر حال قضاوت هر کسی با خداست 

خداست که حقیقت رو میدونه 

این که شما باور کنی یا نه روی زندگی یا آینده من تاثیری نداره

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

نمیدونم دروغ میگی یا راستولی من باورت نکردمنه جریان خواستگاریتو و نه اینکه پزشکی میخونیشایدم همش راس ...

مشکلی نیست به نظرتون احترام میذارم میتونید باور نکنید 

تاثیری روی زندگی من نداره به هر حال

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................