2777
2789
عنوان

بچه ها صفحه نمایش آیفون سیزده معمولی خیلی کوچیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 42 پست
ب نظرت خیلی دلگیره کوچیک بودنش؟درضمن اشتراک برا سه تابرنامه ایرانی مثلا باید ماهی چقد هزینه کنم؟

نه بنظرم بامزست اتفاقا دوستام دارن دخترونست

بزرگتر میخوای پرومکس بگیر من پرو داشتم راضی نبودم ازش الان پرومکس دارم اوکیه ولی خب بزرگه دیگه 😂

والا سایت با سایت فرق داره 

همین توی گوگل سرچ کن سایت های مختلف میاره سیب استور بود یکش فکر کنم... من خودم نسخه وب استفاده میکنم

اشتراک بخرم چجوری؟درضمن می ارزه؟یعنی خیلی هزینه برنیس؟

برنامه رو ک ریختی میاره ک اشتراک چندماهه میخای و اینا

یکیو انتخاب میکنی و هزینش رو پرداخت میکنی

هزینه بر هست 

میتونی از نسخه وب هم استفاده کنی اون فک کنم هزینه نداشته باشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بنظرم بامزست اتفاقا دوستام دارن دخترونستبزرگتر میخوای پرومکس بگیر من پرو داشتم راضی نبودم ازش الا ...

۱۶ پرو اندازش چقده؟ 

میخام بخرمش میترسم کوچیک باشه

پولم در حد پرومکسش نیس

مثلا اسنپ و آپ رو میشه نسخه وب استفاده کرد؟و این ک کوچیک بودن صفحه نمایشش خیلی توذوق میزنه؟

من از این ها استفاده نمیکنم

شهرما اسنپ نداره 😐😐

نه خوبه اندازه اش

برو مغازه هر دو رو از نزدیک ببین

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
نه بنظرم بامزست اتفاقا دوستام دارن دخترونستبزرگتر میخوای پرومکس بگیر من پرو داشتم راضی نبودم ازش الا ...

عزیزم اونایی ک ریجیستر نمیشن رو چجوری استفاده میکنی؟

درضمن ب نظرت سامسونگs24باقیمت۷۰تومن ارزش داره بخرم؟بخاطر صفحه نمایش بزرگ خوشم میاد

از چ نظرخیلی خوبه؟میخوام بخرم دودلم

ببین کسایی که ایفون میگیرن معمولا یه گوشی معمولیم کنارش دارن برای کارای روزمرشون مثل اسنپو این چیزا 

در کل گوشی خوبیه دوربیناش که عالیه یکمی کار کردن باهاش شاید برات سخت باشه ولی یکی دوروز که کار کنی باهاش دستت میاد 

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
عزیزم اونایی ک ریجیستر نمیشن رو چجوری استفاده میکنی؟درضمن ب نظرت سامسونگs24باقیمت۷۰تومن ارزش داره بخ ...

پول میدی ریجستر میکنن برات

ولس سعی کن از اول ریجستر شدشو بخری