2777
2789
عنوان

نشستن و غلت زدن کودک

33 بازدید | 6 پست

پسرم ۷ ماه و ۵ روزشه فقط وقتی به شکم میذارمش خودش بر می‌گردونه ولی وقتی رو زمین ذراز کشیده غلت نمیزنه فقط خودش به پهلو رااست و چپ میندازه .

نشستن هم هنوز نمیتونه با کمک میشینه وقتی هم بدون کمک میدارم نهایت ۵ ثانیه میتونه می‌خوام بدونم  دیر نشده

نه دیر نشده،ولی خیلی باهاش کار کن،دو سه تا بالشت این ور اونورش بذار،بذار یاد بگیره بشینه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نه دیر نشده،ولی خیلی باهاش کار کن،دو سه تا بالشت این ور اونورش بذار،بذار یاد بگیره بشینه

بخدا همش میذارم تو سبد میوه بشینه یا مبل بشینه ولی بی فایدس اینکه غلت کامل هم نمیزنه نکرانم کرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا همش میذارم تو سبد میوه بشینه یا مبل بشینه ولی بی فایدس اینکه غلت کامل هم نمیزنه نکرانم کرده

ویتامین دی رو‌مرتب بهش میدی؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بخدا یک ماه مریضه اول اسهال استفراغ که بستری شد الانم سرفه شدید دبگه میگن تو مربضی نده منم ندادم بهش

عزیزم قطره آد یا مولتی ربطی به مریضی نداره توی مریضی فقط نباید قطره آهن بدی بهش دختره منم همینجوری بود تازه ۸ماونیم نشست ۱۳ماهگی دست گرفت جایی وایساد و۱۶ماهگی راه رفت 

عزیزم قطره آد یا مولتی ربطی به مریضی نداره توی مریضی فقط نباید قطره آهن بدی بهش دختره منم همینجوری ب ...

مرسی ممنون ار راهنماییت خیلی نگران بودم چون پسرم یکمم مشکل قلبی داره تخت نظر دکتره.