یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
آفرین دقیقا منظور و هدف داره خودم میدونم ولی ارزش اموالش خیلی بیشتر از چندرغاز مهریه من میشه نمیدون ...
هیچ چیزیو امضا نکن تو دفتر خونه. بگو نمیخام.
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خب پس میخواد چیزی به گردنش نباشه اگه راضی هستی ببخش ولی بهش بگو میبخشم به شرطی که مثلا ۵۰گرم طلا درا ...
حرف باد هواست عزیزم. این چه راهنمایی اخه. شوهره نقشه ای داره/ کاملا معلومه
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
میترسم دعوا بشه خیلی تو منگنه قرارم داده یه دینی هم از پدرش گردنش بوده همش میاد به خوابش میخواد برای ...
دعوا بشه. ببین اگه رفتی امضا کردی فاتحه ی زندگیتو بخون. این یه نقشه ای داره. اونجا بگو منو مجبور کرده امضا نمیکنم.
حرف باد هواست عزیزم. این چه راهنمایی اخه. شوهره نقشه ای داره/ کاملا معلومه
همچین معلوم هم نیس ، شاید میخواد نه سیخ بسوزه نه کباب ...از الان داره تکلیف همه را مشخص میکنه ...میخواد خونه برای زنش باشه، پول خیرات باباش راهم بده و باقیش هم بمونه برای دخترش ...
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
همچین معلوم هم نیس ، شاید میخواد نه سیخ بسوزه نه کباب ...از الان داره تکلیف همه را مشخص میکنه ...میخ ...
داره مجبورش میکنه. بقیه رو هم ببخشه
مقدار ۱۷۰ گرمم طلا دارم که بعد ازدواج با این خریدم کم کم میگه تو ببخش من بعد عید ملکی میفروشم باقیش ...
دیگه خودت بدون. من نظرمو گفتم/ صلاح کار خویش خسروان دانند