2777
2789
عنوان

بنظرتون تو رابطه رفتن با این ادم کار درستیه

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 35 پست
[QUOTE=365641832]پس قبول نکن و الکی وقتت رو هدر نده [/QUOTنمیشه با مرور زمان با این قضیه کنار اومد ب ...

نه این موضوع تفاوت فرهنگی خانواده رو نشون میده 

شاید اولش فکر کنی چه بدی داره خانواده و فامیل پشت هم هستن و … ولی به مرور کلافه کننده میشه 

حالا اگه واقعا شک داری و حس میکنی شاید بتونی 

یه قرار بذاره رستورانی جایی خانواده اش رو ببینی بی نهایت مهمه این موضوع

وای در کل چیزی که قبل ازدواج عادی به نظر نمیاد برات بعد ازدواج ۳۰٪ بدتر هم میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه ربطی داره گل جان عکسه 

برای تو پیش نیومده تو یه ثانیه باید جاتو مشخص کنی بگن برو اونور تر بیا جلو ناخداگاه کنار ادمایی قرار میگیری که ممکنه رببطی بهت ندارن

عزیزم خیلی معیار های دیگه هست که بنظرم باید بررسی کنیم 

نه این موضوع تفاوت فرهنگی خانواده رو نشون میده شاید اولش فکر کنی چه بدی داره خانواده و فامیل پشت هم ...

اره دقیقا از لحاظا فرهنگی باهم متفاوتیم خیلی اوپنن ولی خانواده داییش اینا بشدت مذهبی وسخت گیرن نمیدونم چرا اینقد تفاوت بینشونه اصلا کل خانواده مادریش همین حالا من داییشو پیشتر میشناسم پسرداییش برای یه تار موی خانومش غوغا به پا میکنه 

اره حالا مسئله باهاش مطرح میکنم اگه بدونی دوست ندارم دیگه تکرار نمیکنه فک کنم

چه ربطی داره گل جان عکسه برای تو پیش نیومده تو یه ثانیه باید جاتو مشخص کنی بگن برو اونور تر بیا جلو ...

عزیزم اخه دستش دور کمر خانومس واقای اون خانوم اون گوشه ایستاده این برام عجیبه

اره دقیقا از لحاظا فرهنگی باهم متفاوتیم خیلی اوپنن ولی خانواده داییش اینا بشدت مذهبی وسخت گیرن نمیدو ...

بیشتر تمرکزت رو بذار رو خود خانواده این اقا نه عمو و … 

در نهایت عقل تصمیم بگیر در مورد این موضوع 

خوشبخت باشی❤️

بیشتر تمرکزت رو بذار رو خود خانواده این اقا نه عمو و … در نهایت عقل تصمیم بگیر در مورد این موضوع خوش ...

ولی واقعا نمیخام سخت گیری زیاد کنم چون واقعا یه کیس عالیه قربونت عزیزدلم هم چنین شما ممنونمم از راهنماییت ووقتی که گذاشتی

ولی واقعا نمیخام سخت گیری زیاد کنم چون واقعا یه کیس عالیه قربونت عزیزدلم هم چنین شما ممنونمم از راهن ...

این خیلی بستگی به خانواده خودتون داره 

که شما هم رفت و امدتون با فامیل زیاده ؟ اگه شوخی ای بشه با زن های فامیل ناراحت میشی یا عادیه ؟ اگه خانم های اونا جلوی شوهرت تو مهمونی برقصن یا لباس های باز بپوشن مشکلی نداری ؟ و … اینا رو از خودت بپرس ببین عادیه یا نه نظر بقیه هم مهم نیست فقط نظر خودت 😘

این خیلی بستگی به خانواده خودتون داره که شما هم رفت و امدتون با فامیل زیاده ؟ اگه شوخی ای بشه با زن ...

بله دقیقا عزیزم همشو باید در نظر بگیرم نه توبحث پوشش موردی ندارم ولی شوخیو در حدیه دوست ساده باشه اوکیه ماهم خیلی رفت وامدمون زیاده با فامیل ولی همه با مانتون اتفاقا من همیشه دوست داشتم وارد یه خانواده اوپن شم

[QUOTE=365642908]پس عالیه عزیزم ❤️❤️😘💋 [/QUOTEاره واقعا از دستش بدم حیف نمیدونی چه کیسیه چقد باشخصیت چه ظاهری چه قد وبالایی چه تیپی چه پرستیژ شغلی داره چه تحصیلات عالی داره چقدم پولداره

اره منم دقیقا منظورم همینه چرا شوهرش کنار زنه نیست اره اینم حرفیه البته اینکه خیلی ادم های اپن و فوق ...

بحث تفاوت دیدگاه هاست،این مسئله شاید الان ساده بنظر برسه و همین مسائل توی رابطه باعث مشکلات زیادی میشن. 

اگه انقد راحته که شما میگی ،طرفشم باید مثل خودش راحت باشه.اگه شما راحت نیستی همین الان عاقلانه تمومش کن ،زندگی خودتو به چالش و مشکل نکش عزیزم.

وقتی یه موردی رو قبول نداری و روش حساسی ،الان که با اون آقا نسبتی نداری برات مهمه 

پس وقتی تبدیل به شوهرت شد مطمئن  باش هرگز با این مسئله  کنار نمیای عزیزم خودت رو گول نزن و منطقی فکر کن