2777
2789

بنظرتون عادیه یا نه کلا باهرکدوم از دوستاش عکس میذاره خانوم دوستش کنار این ایستاده شوهرش اونور حتی با زن داداشش یا زنعموشم عکس میزاره همینجوری بنظرتون عادیه یانه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا حساب میکنیم ادم خانواده دوست و مهربونیه تو باید ببینی میتونی با این موضوع کنار بیای ؟ با رفت و ...

اره خیلی خانواده دوسته ولی نه برای من واقعا عادی نیست

عکسه دیگه

اینم نظری داشته باشه اونقدر خر نیست جلوی شوهر طرف با منظور وایسه کنارش

بعد تازه عکسشم بذاره اینستا

حداقل عکسشو نمیذاشت اگه منظورش داشت

خیلی شما حساسی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عکسه دیگهاینم نظری داشته باشه اونقدر خر نیست جلوی شوهر طرف با منظور وایسه کنارشبعد تازه عکسشم بذاره ...

عزیزم کنار خانومس دستش دور کمره شوهرش اون طرف عکس ایتساده چرا خانوم بقل شوهر خودش نیست کلا با هرکیم عگس میندازه دستش دور کمر خانومس 

عزیزم کنار خانومس دستش دور کمره شوهرش اون طرف عکس ایتساده چرا خانوم بقل شوهر خودش نیست کلا با هرکیم ...

بالاخره شوهر طرف هویج که نیست

هیز و هول بازی بخواد این شکلی باشه که حیثیت آدمو ببره، طرف روانیه یا مشکل مغزی داره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
پس شوهرای اونا هویجن؟ البته با ب عکس نمیشه قضاوت کرد

اره منم دقیقا منظورم همینه چرا شوهرش کنار زنه نیست اره اینم حرفیه البته اینکه خیلی ادم های اپن و فوق العاده اجتماعی خوش برخوردن هم بی تاثیر نیست

کی روانیه

کیس شما