2777
2789
عنوان

تجربیات عکس رنگی رحم

14 بازدید | 2 پست

سلام خانم های عزیز

خواهش میکنم اینهمه با این تجربیات بدتتون تو گوگل و نی نی سایت مردم رو نترسونید . من امروز عکس رنگی رحم انجام دادم و یه درد خیلی کم داشت ولی متاسفانه من دوسه روز قبلش در نی نی سایت و گوگل تجربیات دوستان خوندم که خیلی منو ترسوندن و امروز بیشتر از همه موقعه عکس گرفتن ترس و استرس داشتم وگرنه عکس رنگی درد بسیار قابل تحمل و لحظه ای داشت . من گرفتگی لوله داشتم که با عکس گرفتن برطرف شد.  یکساعت قبل از پذیرش دوتا مفنامیک اسید استفاده کردم و نیم‌ساعت‌‌قبلش‌‌ شیاف دیکلوفناک . من بی حس شدم و اصلا حتی درد آمپول که زد هم متوجه نشدم.  خانم ها برید با خیال راحت انجام بدید‌ بدون هیچ ترسی... 

خب عزیزم بدن با بدن فرق داره شما بیحس شدی و مسکن استفاده کردی من بدون مسکن و بیحسی خیلیییی درد داشتم

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

آستانه درد آدما با هم فرق داره 

گرفتگی لوله ها هم باهم فرق داره

منم بیهوشی نگرفتم و فقط مسکن خوردم اما دردش بد بود خیلی زیاااد بود اما کوتاه خیلی طول نکشید

اما توصیه میکنم کسایی که لازمه انجام بدن از ترس پشت گوش نندازید چون خیلی اثر مثبت داره فوقش اگه خیلی نگرانید بیهوشی بگیرید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید