2777
2789

حضرت عیسی بن مریم (علیه السلام) یکی از پیامبران اولوالعزم است که هم تولد و هم زندگی و هم پایان کار او، همراه با معجزه بوده است. 

او با اراده خداوند، بدون داشتن پدر، از مادری پاک‌دامن و موحد به نام مریم به دنیا آمد.

نام مبارکش در قرآن ۲۵ بار به عنوان عیسی، و ۱۳ بار به عنوان مسیح آمده است

واژة عیسی ترجمة عربی کلمة «یشوع» است که به معنی نجات‌دهنده می‌باشد.

نام مریم (علیه السلام) در قرآن ۳۴ بار آمده، و یک سورة قرآن (سورة نوزدهم) به نام مریم است، که از آیة ۱۶ تا آیة ۳۶ به ماجرای ولادت حضرت عیسی (علیه‌السلام) و سخن گفتن او در گهواره، و بخشی از زندگی او و چگونگی دعوتش می‌پردازد.

عیسی (علیه‌السلام) ۳۳ سال عمر کرد،‌ یهودیان او را دستگیر کردند تا بکشند، خداوند او را از دست آنها نجات داد و به آسمان برد

به اعتقاد شیعیان عیسی در آخرالزمان همراه حضرت مهدی ظهور خواهد کرد. پشت ایشان نماز خواهد خواند و مسیح دروغین به دست حضرت عیسی کشته خواهد شد.

در سوره نسا در قرآن، به صراحت آمده‌است که عیسی را نکشتند. در آیه‌های ۱۵۷ و ۱۵۸ این سوره آمده‌است:

ترجمه مکارم شیرازی:

و گفتارشان که ما مسیح عیسی بن مریم پیامبر خدا را کشتیم در حالی که نه او را کشتند و نه به دار آویختند لکن امر بر آن‌ها مشتبه شد و کسانی که در مورد (قتل) او اختلاف کردند از آن در شک هستند و علم به آن ندارند و تنها از گمان پیروی می‌کنند و قطعاً او را نکشتند؛ بلکه خدا او را به سوی خود برد و خداوند توانا و حکیم است.

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🎊🎉💥🌹 مبارک مبارک مبارک باشه .......منم ی مسلمانی هستم ک بشدت طرفدار مسیحیتم ....این روز عزیز را به همه بخصوص ب مسحی های گل تبریک میگم

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من با اینکه مسیحی نیستم ولی عاشق مسیحی هستم آیین و رسوماتشون و علامتشون رو دوست دارم

منم خیلی دوستشون دارم 💜

🎊🎉💥🌹 مبارک مبارک مبارک باشه .......منم ی مسلمانی هستم ک بشدت طرفدار مسیحیتم ....این روز عزیز را ...

تبریک تبریک تبریک 💜💜💜