2777
2789
ببین من واقعا تمام شرایط خوبو دارم وضع مالیمون معمولیه ولی وقتی فکر میکنم خواهر برادر داشتم اصلا نم ...

منم بیشتر بخاطر اوضاع مالی میگم 

فکر مهاجرت و ... دارم 

اگه دوتا بودیم زندگی کردن سخت تر میشد 🫠 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
جدی چرا یه عده وقتی میگیم خوشحالیم مخالفت میکنن؟ هی میگن تنهایید و ...خب لابد حال میکنیم با این شرای ...

خب شما شرایطتون اینطوری بوده که راضی بودی و اخلاق شخصیتت اینه که راحت تری خیلی تک فرزندا واقعا ناراحتن که چرا مثل بقیه خواهر برادر ندارن ..من بواسطه شغلم خیلی این چیزارو دیدم یه دختر ۱۷ ساله بثل ابر بهار گریه میکرد بمن میگفت توروخدا به مامانم بگید یکی دیگه بیاره من خواهر یا برادر میخوام خیلی طفلی عذاب می‌کشید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب شما شرایطتون اینطوری بوده که راضی بودی و اخلاق شخصیتت اینه که راحت تری خیلی تک فرزندا واقعا ناراح ...

من نمیگم بعضی ها اذیت نمیشن ولی خیلی ها هم نمیتونن قبول کنن تک فرزندی خوبی هایی هم داره 🫠 گارد دارن نسبت بهش 

خب همه تک فرزندها رفاه مالی ندارن

دخترمنم تکه ولی کورفاه نه خودم نه بچم

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

منم بیشتر بخاطر اوضاع مالی میگم فکر مهاجرت و ... دارم اگه دوتا بودیم زندگی کردن سخت تر میشد 🫠

منم بچه بودم تواهر برادر دوست داشتم ولی الان به قول شما خیلی راحتم ماشین دستم خونه دستم بهترین لباسه بهترین سفر الان کنکوریم بهترین کلاس و کتاب از نظر روانی خیلی خداروشکر میکنم 

الان دوست مامانم مستاجر بود بچه سومشو اورد مجبور شد بره اطراف شهر خونه بگیره

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
منم میزارم بچه اولم 13 سالش بشه خوب که بزرگ شد دومی و میارم

من یازده سال از داداشم بزرگ ترم دارم دیوونه میشم تو میگی سیزده سال😐😔

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

خب شما شرایطتون اینطوری بوده که راضی بودی و اخلاق شخصیتت اینه که راحت تری خیلی تک فرزندا واقعا ناراح ...

اون خوشی زده زیر دلش

تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم؟ شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم

دقیقا هر لحظه به این قضیه فکر میکنم

واقعا خوش بحال تک فرزندا

کیف میکنن واسه خودشون

تعداد زیاد خیلی سخته خیلی از خود گذشتگی میخواد

کاش منم تک فرزند بودم☹️

پتریکور petrichor واژه یونانی است که به ترکیب منحصر به فرد باران و خاک خشک گفته می شود که رایحۀ بسیار دلنشینی دارد و از آن با عطر نم خاک یاد می شود.

شوهرم تکه وهمیشه بغض داره از اینکه شب یلدا تنهاس وکسی ونداره بره خونش عید تنهاس وکسی ونداره بره خونش وقتی یه جا گیر میفته هیچ کس نیست به داداش برسه اگر بدهکار بود هیچ کس نیست ازش قرض بگیره وقتی مادرش اذیتش میکنه هیچ کس نیست باهاش درد دل کنه  وخلاصه تنهای تنهاس

من نمیگم بعضی ها اذیت نمیشن ولی خیلی ها هم نمیتونن قبول کنن تک فرزندی خوبی هایی هم داره 🫠 گارد دارن ...

نه تک فرزندی واقعا خوبی هایی هم داره که بزرگترین خوبیش جنبه مالیش هست که برای بچه رفاه بیشتری فراهمه ولی جنبه عاطفی چند فرزندی بیشتره چون یه کسی هست موقع نیاز کنارش باشن و داشته باشنش بهش اعتماد کنن ..ولی خب جنبه مالی هم امروزه واقعا مهمه برا بچه ها 

منم بچه بودم تواهر برادر دوست داشتم ولی الان به قول شما خیلی راحتم ماشین دستم خونه دستم بهترین لباسه ...

من بچه هم بودم باز مشکلی نداشتم چون شخصیتم اینه میتونم با تنهاییم کنار بیام 

اگه بچه دار هم بشم احتمالا یدونه بیارم فقط 

تنهایی با هیچ ثروتی جبران نمیشهخانواده دارایی هست که با هیچ استقلال و ثروتی جای خالیش پر نمیشه

تک فرزندا هم ازدواج می‌کنند بچه دار میشن خانواده خودشون رو دارن پدر و مادرشون دوستانشون چرا تنها؟

تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم؟ شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم