2777
2789
عنوان

غلط کردم آناناس خوردمم😭😫😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 47 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من که باردار بودم روزی نبود که اناناس نخورمشوهرم هر هفته یکی میگرفت قاچ قاچ میکردم هرروز میخوردمحتی ...

ممنون عزیزم ماه های اول بارداری یا بعدا؟

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

اره حساس شدم بخدا تو عذابم دستم خودم نیس انتظار خیلی بده ❤️🌹ممنون گل

توکل کن بر خدا، افکار سمی از خودت دور کن.به جای آناناس به دکترخوب فکرکن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
🤔 عزیزم یکم حتما قبل بارداری ،در مورد لقاح و مراحل ایجاد و تشکیل جنین و علائم سقط و .... حتما مطالع ...

مرسی گلم 

شاید یسریا درک کنن یسریا نه ولی انتظار خیلی بده هی اینو اون می‌پرسه بچه دار نشدی .. بده واقعا💔

توکل کن بر خدا، افکار سمی از خودت دور کن.به جای آناناس به دکترخوب فکرکن

خدا اولویته برام این ماه تخمک هام و... خوب بود ترسیدم اینبارم خودم خراب کنم

هنوز نمی‌دونم باردارم یا نه ولی میترسم یکم جدیدا حساس شدم

مرسی گلم شاید یسریا درک کنن یسریا نه ولی انتظار خیلی بده هی اینو اون می‌پرسه بچه دار نشدی .. بده واق ...

درست میشه عزیزم ولی مطمئن باش ،این مدل استرس بدترش میکنه باید بیخیال باشی 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭