2777
2789

مثلا چهرش؟

یا ویژگی خاصی؟

چرا من وقتی برا ازدواج معرفی میکنن چهراکه همه معمولی یا زشت...هیکلام تعریفی نیس بهم میگن با طرف برو بیا...واقعا حسی پیدا نمیکنم چ کنم😣

دختری از جنس فولاد

هم چهرش هم شخصیتش

خیلی خیلی آروم و خونسرده برعکس من

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ساده بودن آرامش و اهل کل کل و جنگ و بحث نبودن و بنای زندگی رو رو ارامش گذاشتن بی توقع بودن و اینکه از عروسی گرفتم خوشش نمیومد و هم نظربودیم

🏴بخشودگی اهل گنه در صف محشر وابسته به یک گردش چشمان حسین❤️ است🏴

اولین بار که دیدمش ؟

شغلش 

چشمای فوق العاده مهربون و قشنگش 

و هیکلش 

دفعات بعدی 

اخلاق و چیزای دیگه رو سنجیدم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من شوهرمو رسما بدون هیچی پذیرفتم و ده روز بعد عقد عاشقش شدم به معنای واقعییییی

الان که میبینمش هم خوشگل و خوشتیپه هم هیکل ورزشکاری درجه یک

به این چیزا نگاه نکن

اگه شرایط اوکی و فکر مکنی میتونی دل به دل کسی بدی جواب بده