2777
2789
عنوان

متاهلا چیو همسرتون باعث شد بهش علاقه مند بشین

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 42 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همسرم قیافه خولی داشت ولی خوب قدش با خودم یکی بود هردو ۱۷۰ توقع قدبلند داشتم.ولی جلسه اول از اینکه دیدم متکی به خودشه و بلف نداره و راحت و ساده حرف میزنه خوشم اومد.اول کاری همه چی گفت که منم باخیال راحت انتخاب کنم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
شغلش چیه؟

یه شغل خاص و فوق العاده جذاب 😊

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خانوادش و احترامی که روز اول ازشون دیدم منو جذب کرد 

بعد که اشنا شدیم شخصیت خودش 

خصوصا دست و دلباز بودنش 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بیچاره شوهرم شب خاستگاری و اشناییمون خیلی تو لفافه گفت باشگاه رفته ولی من نمیدونم چرا اصلااااا برام مهم نبود

الان هروقت نگاش میکنم یاد اون شبا میوفتم خنده ام میگیره

هی گفت هی من نفهمیدم😂