😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..
من اعتراف میکنم احمقم چون ۴۰۰ میلیون طلا فروختم واسه شوهرم اون موقع ک طلا ۱ و نیم بود حالا میگه برو
چقد نمک نشناس
من تقثسر خانوادمه تو بچگی حامیم نبودن نزاشتن از حقم دفاع کنم
اره منم اعتماد بع نفس ندارم
باید تو ذاتت باشه بستگی به هوش آدم داره که سریع متوجه اتفاق های اطراف بشه مطالعه زیاد بودن تو جامعه ...
با این شرایط چندسال طول میکشه
خیلی هنوزم میگه برام چیکار کردی خرج دانشگاهشم بابام میداد
همونه دیگ زیادی لطف کردی در حقش
سواستفاده کردع
باید تو ذاتت باشه بستگی به هوش آدم داره که سریع متوجه اتفاق های اطراف بشه مطالعه زیاد بودن تو جامعه ...
دقیقا .دختر من ی عمو داره هی میگه عمو روسری بپوش خوشگل میشی خانوم میشی🙄🙄اونم هی بهش میگه عمو تو دختر خودتو روسری بپوشون من پدر و مادر دارم این بچه های الان تو ذاتشون هست که زیر بار حرف زور نمیرن به هیچ عنوان