2777
2789

دوتا تایم هست ۹ و ۱۲ میترسم ۱۲ برم سونو تموم شه  ۹ رو نوشته فقط خانوما برادر زیر ۳۶ هفته  نوبت بگیرم چیکار کنم 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
بیمارستان کمالی نرو خیلی بددددده خیلی تجربه بد دارم ازونجا

پس کجا برم چرا سونوگرافیش میخواستم برم البرز امام علی بدم میخوام همون روزم برم سونو دیگه هی نرم برگردم پول اسنپم زیاد شه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا سونو پیش رامبد نمیری؟

ازاد بخوام که زیاد هست میتونم برم میخواستم بیمه برم فرقی نداره که سنو واژینالم میخوام اخه میگن کمالی وازینال داره 

اصلا نوبت نمیده من واس زایمانم اونجا بودم تا پرونده درست کنم ی دختره اومد بنده خدا ۸ ماهه باردار بود ...

وا به اون باردار نرسیدن به من چی اخه شاید نوبت نداست من نوبت بگیرم برم چی بعدشم نمیدونم نوبت سونو چطور میدن اورژانسی دکتر میده با نه 

با بعضی بیمه ها هم قرداد داره من برا سلامت جنین رفتم ی ماه پیش ۴۵۰ گرفت ولی کارش حرف ندارع اون

حتما باید برم یه دکتر بنویسه سونو بعد برم  سونو ؟ میخوام یجا برم دکتره تو مطبش حداقل سونو داشته باشه