2777
2789
عنوان

خاک برسرم بااین لبخندای مسخرم😑

229 بازدید | 15 پست

میمیری لبخند نزنی اخههه دلقک؟

چرا همیشه نیشت بازه اه

کلاس پیلاتسم تازه تموم شد بود،این استادم کلا دوروزه میشناسمش

بعد اومدم برم تو رختکن استاد اونجا بود نگاهش خورد بهم جا کوچیک بود اومد به قدم اومد سمتم جفتمون بهم خیره شدیم منم کلا مغزم هنگکگگ فقط لبخند پت و پهنی زدم بعد دیدم اونم خندید گفت خسته نباشید بفرمایید،اشاره زد که برم😭😑نمیدونم چرا حس عقب مونده ها بهم دست داد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا به نظرم نشانه ی ادبتون بود.همین که بی محلش نکردین خوبه

ادب درست این بود که قبل از اینکه استاد بهم بگه خودم می گفتم خسته نباشید و خداحافظی میکردم😭🤦🏻‍♀️تازه سرکلاسم کلی سوتی دادم ولی خودمو قانع کردم که جلسه دومه پس طبیعیه

ادب درست این بود که قبل از اینکه استاد بهم بگه خودم می گفتم خسته نباشید و خداحافظی میکردم😭🤦🏻‍♀️تا ...

نه بابا حساس نباش،این چیزا واسه همه پیش میاد .آدم گاهی حواسش نیست به نظر من که اصلا بد نشد

نه بابا حساس نباش،این چیزا واسه همه پیش میاد .آدم گاهی حواسش نیست به نظر من که اصلا بد نشد

اخه اخراش که ریلکس می کنیم خیلی گیج میشم اگه صدای اهنگ نباشه قطعا خواب میرم😑کلا مغزم هنگ بود 

امیدوارم اونم همین برداشت شمارو کرده باشه:)))