2777
2789

هرکدومو برم ی تشخیص اشتباه میدن🥲💔

بالای سینم ی چیزی بود ۴ ماه پیش رفتم سونو گفتن فیبروادنومه. تازه هم‌رفتم گفتن تو اصلا فیبرو نداری کلن توده ۹نداری اون استخونه. موندم کدومو باور کنم. چیکار کنم؟؟؟

هرکسی لیاقت توجه نداره !

اگه تهرانی سونوی سینه پیش مهناز هدایی برو. خود خودشم سونو کنه نه همکاراش.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اون سونو اولی که انجام دادی دقیق تر بوده ، و اون فیبروم آدنومه هستش خیلی هم بی خطره

سونو دومی اون رو درواقع پیدا نکرده چون کوچیکه و سونو سینه کلا بخاطر حالت بافتش یکم چالش بر انگیزه

حالا شما ۳ ماه دیگه با همون سونو اولت برو پیش سونوگرافی اول

میتونی هم پیش جراح عمومی بری نظرش رو بگه اگه خیلی حساسی ولی واقعا فعلا غیر از پیگیری نیاز دیگه ای نداری

عزیزم اون سونو اولی که انجام دادی دقیق تر بوده ، و اون فیبروم آدنومه هستش خیلی هم بی خطرهسونو دومی ا ...

اتفاقا امروز این دکتر سونو بهم گفت این استخونه

تو سونوگرافی هم معلوم شد

نمیدونمم کدومو باور کنم فردا میرم‌پیش جراح میبینم اون چی میگه. ممنونم از راهنماییت

هرکسی لیاقت توجه نداره !
اتفاقا امروز این دکتر سونو بهم گفت این استخونهتو سونوگرافی هم معلوم شدنمیدونمم کدومو باور کنم فردا م ...

نه عزیزم چیزی ک سونو اول دیده استخوان نبوده ی توده بی خطره

آره پیگیری کن ولی نگران نباش