2777
2789
عنوان

داستان عاشقی من و پیام دادن به کراش جذابم و اسکرین👩🏻‍❤️‍👨🏽

| مشاهده متن کامل بحث + 3779 بازدید | 170 پست
اره واقعا حقیقته مثلا که نیم ساعت آنلاین میشه دیگه خودخوری من شروع میشه

اگه یوتیوب داری بعضی کانال ها پست های خوبی میزارن البته همشون نه بعضیا راهکار های خوب میدن اونارو ببین خیلی مفیده 

👣

تنها تاپیکی که باعث شد من دلم بخواد مذهبی بشم 😂🙂

مذهبی بروز ایم

من گاهی مانتویی هم میشم ولی خب با حجاب

اقامون 😂 یه صدای نابی هم داره مداحی میکنه دلم ضعف میره براش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه یوتیوب داری بعضی کانال ها پست های خوبی میزارن البته همشون نه بعضیا راهکار های خوب میدن اونارو بب ...

به نظرت بحث بی خودیه الکی خودخوری کنم برای آنلاین بودنش؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
بچه اید که کی ترم یک عاشق میشه اخه😐

حالا که خدا خواست و عاشق شدیم و عشقمونم الحمدا... الکی و ابکی نبود

از نظر عقلی جفتمون بیشتر از سنمون میفهمیم

به واسطه سختیای زندگیی که کشیدیم

من متوجه بقیه پیاماتون نشدمولی هرچی سر انلاین بودن طرف غر بزنی جواب عکس میده

آره قشنگم میدونم ولی دست خودم نیس 

میبینم نیم ساعت انلاینه خیلی اذیت میشم

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
تنها تاپیکی که باعث شد من دلم بخواد مذهبی بشم 😂🙂

خیلی خوبه حالا من با یه آدم خیلی مذهبی دوست شدم در صورتی که خیلی بد حجاب بودم البته دوستی هم نبود از اولش خواست بیاد خواستگاری وای به سوای تمام پسرایی بود که باهاشون دوست بودم😍😍😍 ولی خب قبول نکردم چون شرایطشون خیلی با ما فرق میکرد💔💔

👣

بچه اید که کی ترم یک عاشق میشه اخه😐

ضد حال نزن عزیزم! 

عشق سن و سال نمیشناسه

میگم اسی درخواستم قبول میکنی ؟ 

به مشورت باهات نیاز دارم 🙂♥️

تو خیلی قشنگ کراشت به عشقت تبدیل کردی ♥️

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

مذهبی بروز ایممن گاهی مانتویی هم میشم ولی خب با حجاباقامون 😂 یه صدای نابی هم داره مداحی میکنه دلم ض ...

خوشبخت بشید عزیزم🥲

مذهبی از این لحاظ منظورم بود که پسر خوب و آقا اینجوری این دوره زمونه خیلی کمه و اگه پیدا بشه احتمالا همینطور مذهبی و معتقد اند و به خاطر همین هم حد و مرز هارو رعایت می‌کنند...

به نظرت بحث بی خودیه الکی خودخوری کنم برای آنلاین بودنش؟

خیلی خیلی 

الکی خودت از بین میبری 

منم با یکی دوست بودم البته اینکاررو میکردم آخرش خودمو از بین بردم افسرده شدم اونقدر افسرده کا درسمو ول کردم کلاسای دیگمو ول کردن آخرش چی شد الان میگم چقدر احمق بودم بخاطر یه آدم بی ارزش الکی خودمو عذاب دادم تو با گیر دادن فقط اونو از خودت دور میکنی

👣

میگم اسی درخواستم قبول میکنی ؟ به مشورت باهات نیاز دارم 🙂♥️تو خیلی قشنگ کراشت به عشقت تبدیل کردی ♥️

همینجا بگو عزیزم

اگه کمکی از دستم بر میومد در خدمتم

اره خدا خواست 

یادمه اولین باری که ناشناس بهش پیام دادم بهش گفتم که 

شاید یه روزی یه جایی صفر درصد احتمال معجزه بشه و دوباره هم مسیر شیم

فکرشم نمیکردم خدا اینجوری معجزه کنه که صفر به صد تبدیل بشه و پسره عاشقم بشه 🥲

بسپر به خدا

ببخشیدا ولی کسی که تازه ترم سه و کم سن و ساله چجوری میخواد یه زندگی رو اداره کنه؟اینا ضدحال زدن نیست ...

بعضی پسرا میتونن ولی استثنا نامزد من از ۱۹ سالگیش مستقل شده خونه ...ماشین 

و تحصیلکردس 

ربطی نداره ما هم نامزدم ۲۳ سالش بود آشنا شدیم 

منم بچه تر بودم