2777
2789
عنوان

داستان عاشقی من و پیام دادن به کراش جذابم و اسکرین👩🏻‍❤️‍👨🏽

| مشاهده متن کامل بحث + 3599 بازدید | 168 پست
یه همچین پسرایی تو بازار بیگاری میکشن ازشون فکر کردی مگه چقدر پول میدن؟داداش خودم از ۱۶ سالگی تو باز ...

ولی من کسی رو میشناسم از ۱۴ سالگی تو بازار کار کرد البته با پدرش بود تو همون سن کم ماشین خونه خرید الان بعلاوه خرج خودش خرج چندین نفر هم میکشه (خیره) الان جوونه یه مغزی داره از هر راهی پول در میاره بعلاوه اون بازاری بودنش 

خیلیا هستن ذهن خوبی دارن برای پول در اوردن

👣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ذات شماهم همون موقع مشخص شد😄تا عمر داری منو اینجا دیدی ریپلای نکن واقعا دلم نمیخواد با یه همچین آدم ...

شما حسودید دلیل بر این نمیشه که تو دنیا هیچکس نتونه موفق بشه 

خدا همه رو با اندازه دلش مدارا میکنه حسود نباش! 

ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است 

چشم دیدن موفقیت بقیه رو نداری؟😂😂😂

کاش دکمه بلاک بود 

تنفر آمیزه 

ریپ نزنید که اصلا ندوس

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
خب چند سالگی وارد شد؟بدون مدرک؟

وارد دانشگاه شد داییم گفت دیگه من کاری ندارم خرجات با خودته اونم درس ول کرد رفت سر کار یه شرکت معروف در و پنجره سازی ارتقا شغلی گرفت و مدیر شد و تحصیلش رو مجدد شروع کرد.تا سی سالگی رسید خونه خرید ماشین همون اول خرید الآنم شرکت خودشو زده.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
وای دعا میکنم با هم ازدواج کنید و خوشبخت بشید عزیزم. فقط نمی‌دونم چرا داستان تو خوندم گریه ام گرفت🥺

عزیزم 🥲🥲

ممنونم ان شاا...

منم خودم خیلی سختی توی این راه کشیدم خیلی فشار عصبی بهم وارد شد

همه چی به گل و بلبلی که نوشتم نبود 

من به عنوان یه دختر پیام دادم و عواقبشو به جون خریدم 

کلی توی این مسیر گریه کردم که الان بخندم 🥲

شما حسودید دلیل بر این نمیشه که تو دنیا هیچکس نتونه موفق بشه خدا همه رو با اندازه دلش مدارا میکنه حس ...

ببین کی از حسادت حرف میزنه 

تو اون تاپیک کم مونده بود از حسادت به معصومه خودتو پاره پوره کنی😁شما هم دلتو بزرگ کن شاید یکی تو سایت ازت خوشش اومد

وارد دانشگاه شد داییم گفت دیگه من کاری ندارم خرجات با خودته اونم درس ول کرد رفت سر کار یه شرکت معروف ...

موفق باشن 

بازم خوبه ۳۰ سالگی تونست خونه و ماشین بخره اینجا شوهرای ۱۹ سالشون خونه و ماشین خریدن😂

ببین کی از حسادت حرف میزنه تو اون تاپیک کم مونده بود از حسادت به معصومه خودتو پاره پوره کنی😁شما هم ...

والاه من و حسادت اونم برای کی معصومه 

برای چیش؟ 

دقیقا🤣🤣🤣

والا خیلی جالبید 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋