جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چه قشنگ امیدوارم آخر داستانتون شادی و رسیدن به هم باشه❤️
من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقمسوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.... از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤
بعضی پسرا دبیرستان نمیرن وارد بازار کار میشن گاهی هم از اعتبار پدر کسب و کار راه میندازن.عجیب نیستا
یه همچین پسرایی تو بازار بیگاری میکشن ازشون فکر کردی مگه چقدر پول میدن؟داداش خودم از ۱۶ سالگی تو بازار موبایله فقط بیگاری کشیدن ازش الان ۳۰ سالشه تازه یه مغازه شریکی زده
بهش گفتم خونه کسیولی مامانش یخورده سنتی نگره و جدیهمچین دیدم مایل نیس و مامانش گفته حتما خونه خودشون ...
شاید همون مریضی کار خدا باشه تو چه میدونی که شما بری تو خونه خودتون شما که تا الان هیچ صبر کردی الان صبر کن، بله خودت دختر عاقلی هستی روز اول خواستگاری خیلی مهم به جای دو چشم هر کدوم ۱۰۰ چشم دارن شما رو زیر نظر میگیرن رفتارتون قیافتون منشتون و بسیار مهم تو این دورو زمونه خونه زندگیتون ، حتما بزار بری خونه خودتون، تا ارجت بالا تر بره، قشنگم شما که تا الان پاکیتو حفظ کردی بازم تا موقع عقد حفظش کن خدا خودش میبینه ، بدش یه نصیحت میکنم دیگه تایپیک راجع به خودتو نامزدت نزن شاید کسی حسرت بخوره هر چی داری تو دل خودت نگهش دار، امروزم ی صدقه برا چشم زخم کنار بزار
یه همچین پسرایی تو بازار بیگاری میکشن ازشون فکر کردی مگه چقدر پول میدن؟داداش خودم از ۱۶ سالگی تو باز ...
پسردایی خودم وارد کار ساختمانی شد الآنم شرکت و خونه و ماشین خودشو داره همش کشورهای مختلفه کارش که جا افتاد مدرک مهندسی و ارشدش رو هم گرفت.کی گفته همه بیگاری میکشن.
به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹